جمعه, ۳۰ شهریور ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2024-09-20
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 41117 |
تاریخ انتشار : ۲۴ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۷:۰۶ |
108 بازدید
۰
4
ارسال به دوستان
پ

خاتمی نماینده مجلس گفت: در کمیسیون تلفیق شاهد بودیم که زیر ساخت‌های اجرای طرح قیمت‌های دارو و ارز ترجیحی فراهم نبود؛ و دولت پس از مشاهده آماده نبودن فرصتی سه ماهه برای آماده شدن زیر ساخت‌ها به تمامی دستگاه‌ها داد، اما هنوز جوابی برای این آمادگی به مجلس و دولت نرسیده است. دارایی رئیس سازمان […]

خاتمی نماینده مجلس گفت: در کمیسیون تلفیق شاهد بودیم که زیر ساخت‌های اجرای طرح قیمت‌های دارو و ارز ترجیحی فراهم نبود؛ و دولت پس از مشاهده آماده نبودن فرصتی سه ماهه برای آماده شدن زیر ساخت‌ها به تمامی دستگاه‌ها داد، اما هنوز جوابی برای این آمادگی به مجلس و دولت نرسیده است.

دارایی رئیس سازمان غذا و دارو گفت:کار‌های زیادی سال گذشته برای بررسی لایحه بودجه در خصوص دارو انجام گرفت طبق تاکید رئیس جمهور بحث دارو بسیار برای کشور ما مهم و حیاتی است.

به گفته دارایی داروسازان ما در میان بیست کشور دنیا قرار دارند که می‌توانند داروی کشور را تامین کنند و باید با نگاه حمایتی نسبت به مردم و تولید کنندگان کار خود را انجام دهیم.

او گفت: سازمان غذا و دارو در بحث تخصیص ارز ترجیحی دارو راهبر است و این کار زیر نظر وزارت بهداشت و معاون ریاست جمهورمی شود. درصد بسیاری از این کار انجام شده است به زودی این موضوع به اجرای کامل خواهد رسید.

دارایی گفت: در این راه وظایفی مختلف به سایر دستگاه‌ها محول شده و به عنوان مثال وزارت راه برای ساماندهی وضعیت اتباع باید کار‌هایی انجام دهد و در کل تمام وضایف رمانبندی و تقسیم بندی شده است.

او گفت: در دولت قبلی حدود ۲ میلیارد دلار برای دارو و تجهیزات پزشکی تخصیص داده بودند و نیاز ما چیزی حدود ۴ میلیارد دلار بوده است.

به گفته دارایی سال گذشته بالای ۲۰۰ یا ۳۰۰ قلم کمبود داشتیم و اکنون شرایط را نیز به دلیل تولید نکردن شرکت‌های داخلی کمبود در ۳۰ قلم مهم دارو در کشور داریم که مشکلات فراوانی را برای ما به وجود آورده است.

خیرآبادی نماینده سندیکای تولید کنندگان دارو‌های انسانی در کشور گفت: سازمان‌های بیمه گر هنوز بدهی‌های سال‌های گذشته خود را پرداخت نکردند. اکنون هنوز مشخص نیست مقادیری که باید به سازمان‌های بیمه گر منتقل شود چه مقدار است و چه دارو‌هایی را شامل می‌شود.

او گفت: تقریبا از بهمن ماه سال گذشته تا اواخر اردیبهشت هیچ ارزی به تولید کنند گان داده نشده و اکنون تنها یک میلیون دلار برای دارو و تجهیزات ارز دیده شده است؛ و مشکلات تعرفه‌های گمرکی هم شرایط را برای تولید کنندگان بسیار سخت کرده است و این تعرفه‌های گمرک بر اساس قانون مجلس بوده است.

دکتر خاتمی نماینده مجلس درباره مدیریت منابع انجام شدن این کار توسط بیمه‌ها گفت: در ابتدای سال و پس از جلسات متوجه شدیم آمادگی برای این کار وجود ندارد و منابعی که باید ارز ترجیحی را به بیمه‌ها منتقل کنیم وجود ندارد.

خاتمی گفت: به خاطر انرژی و دستمزد مسائل دیگر دارو باید افزایش قیمتی را مشاهده کند و این افزایش نباید توسط مردم پرداخت شود ونتیجه آن هم این است که درباره دارو‌های تولید داخل باید یک و نیم تا ۲ برابر تجهز منابع انجام دهیم و درباره دارو‌های وارداتی این موضوع بیشتر است و ۴ تا ۵ برابر افزایش قیمت داریم. منابع بیمه‌ای نیز اکنون موجود نیست.

او اعلام کرد: سهم بیمه‌ها باید افزایش پیدا کند و باید از محل سرانه بیست هزار میلیارددولت به بیمه سلامت پرداخت کند و این موضوع باید محقق شود تا موضوعات بهتر پیگیری شود.

او گفت: دولت تصمیم دارد که ارز ترجیحی را حذف کند و باید منابعی در اختیار بیمه‌ها قرار گیرد و از محل یک درصد ارزش افزوده ۱۰ درصد هدفمندی و سرانه‌های بیمه که سهم دولت است مشکلات را بر طرف کند.

ناصحی مدیرعامل بیمه سلامت گفت: بیمه سلامت آمادگی را دارد و در حال انجام امور اجرایی وظایف خود در این طرح است، اما زمان لازم داریم تا سامانه ما به نرم افزار پرداخت متصل شود و آن وقت می‌توانیم به صورت کامل آمادگی خود را نشان دهیم.

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط ادراك خبر در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • ارسال دیدگاه برای این مطلب مقدور نمی باشد!