جمعه, ۲ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2024-11-22
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 42619 |
تاریخ انتشار : ۲۷ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۱:۰۰ |
92 بازدید
۰
7
ارسال به دوستان
پ

تیان‌هه-۲ پرسرعت‌ترین رایانه فعلی دنیا است که در مرکز ملی کامپیوتر چین در گوانگ‌ژو قرار دارد. این کامپیوتر در فهرست برترین رایانه‌های جهانی قرار گرفته و قدرت محاسباتی آن ۳۳٫۸۶ پتافلاپ در ثانیه است. ابر رایانه Tianhe-2 سرعتی به اندازه دوبرابر دومین ابر کامپیوتر آمریکا دارد و دانشمندان از این ابر رایانه به عنوان بستری […]

تیان‌هه-۲ پرسرعت‌ترین رایانه فعلی دنیا است که در مرکز ملی کامپیوتر چین در گوانگ‌ژو قرار دارد. این کامپیوتر در فهرست برترین رایانه‌های جهانی قرار گرفته و قدرت محاسباتی آن ۳۳٫۸۶ پتافلاپ در ثانیه است. ابر رایانه Tianhe-2 سرعتی به اندازه دوبرابر دومین ابر کامپیوتر آمریکا دارد و دانشمندان از این ابر رایانه به عنوان بستری برای کشف دارو استفاده کرده‌اند.
به گزارش news.cgtn.com، دانشمندان دانشگاه سان یات سن و استارت‌آپ هوش مصنوعی Galixir مستقر در پکن، به همراه دانشمندانی از موسسه فناوری جورجیا و موسسه فناوری ماساچوست، یک ابزار یادگیری کاربردی را برای پیش‌بینی مسیر‌های بیوسنتزی و محصولات طبیعی (NPs) ابداع کرده اند.
با توجه به تحقیقات دانشمندان، محصولات طبیعی منبع اصلی کشف این دارو هستند که بیش از ۶۰ درصد از دارو‌های مولکول کوچک مورد تایید سازمان غدا و دارو آمریکا (FDA) است. تا امروز بیش از ۳۰۰ هزار از محصولات طبیعی در سازمان FDA ثبت شده است، اما با توجه به مراحل پیچیده تولید دارو، تنها مقدار یک دهم آن به عنوان یک بستر یا محصول توسعه یافته است.

در مطالعه اخیر انجام شده، محققان ابزاری به نام BioNavi-NP ابداع کرده‌اند. محققان از این ابزار ابداع شده برای مسیر‌های بیوسنتزی محصولات طبیعی استفاده می‌کنند، زیرا نیازی به قوانین بیوشیمیایی شناخته‌شده ندارد.
در مرحله اول، یک مدل پیش‌بینی بیوسنتز تک مرحله‌ای برای تولید پیش‌ساز‌های یک محصول طبیعی استفاده می‌شود. سپس، یک سیستم برنامه‌ریزی مسیر بیوسنتز به صورت خودکار با سیستم عامل از مسیر‌های بیوسنتزی قابل قبول نمونه‌برداری می‌کنند. در نتیجه این مطالعه نشان می‌دهد که این ابزار می‌تواند مسیر‌های بیوسنتزی را برای ۹۰.۲ درصد از ۳۶۸ ترکیب آزمایشی با موفقیت شناسایی کند.
بیشتر بخوانید
 

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط ادراك خبر در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید