جمعه, ۲ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2024-11-22
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 43011 |
تاریخ انتشار : ۲۸ خرداد ۱۴۰۱ - ۶:۵۹ |
111 بازدید
۰
6
ارسال به دوستان
پ

شرکت امنیت سایبری Doctor Web به تازگی گزارشی درباره تروجان‌هایی که توسط اپلیکیشن‌ها در پلی استور گوگل وجود دارند، منتشر کرده است. البته برخی از آن‌ها از فروشگاه رسمی برنامه اندروید حذف شده اند، اما برخی دیگر هنوز موجود هستند. این بدافزار‌های مخرب را می‌توان به چند دسته تقسیم کرد، نرم‌افزار‌هایی که برای ایجاد اختلال […]

شرکت امنیت سایبری Doctor Web به تازگی گزارشی درباره تروجان‌هایی که توسط اپلیکیشن‌ها در پلی استور گوگل وجود دارند، منتشر کرده است. البته برخی از آن‌ها از فروشگاه رسمی برنامه اندروید حذف شده اند، اما برخی دیگر هنوز موجود هستند.
این بدافزار‌های مخرب را می‌توان به چند دسته تقسیم کرد، نرم‌افزار‌هایی که برای ایجاد اختلال یا گرفتن دسترسی یک سیستم ساخته شده‌اند، نرم‌افزار‌هایی که خطرات بالقوه‌ای برای کاربران ایجاد می‌کنند و نرم‌افزار‌های تبلیغاتی که تبلیغات ناخواسته را در تلفن شما نمایش می‌دهند.
بدافزار Android.Spy.۴۴۹۸ که محتویات اعلان‌های سایر برنامه‌ها را حذف می‌کند، فعال‌ترین بدافزار در طول ماه گذشته بوده و پس از آن Android.HiddenAds.۳۰۱۸ و Android.HiddenAds.۳۱۵۲ در رتبه‌های بعدی قرار گرفتند که به‌عنوان برنامه‌های بی‌ضرر شناخته می‌شوند، اما زمانی که روی اندروید نصب می‌شوند حضور خود را از کاربر پنهان می‌کنند و روی دستگاه تأثیر منفی می‌گذارند. بدافزار رایج بعدی Android.DownLoader.۴۷۵.origin بود که سایر بدافزار‌ها و نرم افزار‌های ناخواسته را به صورت خودکار نصب می‌کند.
Program.FakeAntiVirus.۱ رایج‌ترین نرم افزار ناخواسته در ماه می‌بود. چنین برنامه‌هایی اغلب به‌عنوان نرم‌افزار ضد ویروس توزیع می‌شوند و کاربران را با به صدا درآوردن آلارم‌هایی در مورد تهدید‌های غیر واقعی فریب می‌دهند تا آن‌ها را برای خرید نسخه کامل نرم‌افزار ترغیب کنند.
از دیگر بدافزار‌های موجود در بازار می‌توان به Tool.SilentInstaller.۱۴.origin، Tool.SilentInstaller.۶.origin، Tool.SilentInstaller.۱۳.origin، Tool.SilentInstaller.۷.origin، Adware.SspSdk.۱.origin، Adware.AdPush.۳۶.origin، Adware.Adpush.۶۵۴۷، Adware.Adpush.۲۱۴۶ و … اشاره کرد.

دکتر وب در ماه می‌تهدید‌های زیادی را در فروشگاه نرم افزار گوگل پیدا کرد که برخی از آن‌ها از آن حذف شده اند، اما حداقل پنج مورد از برنامه‌های مخرب هنوز در پلی استور موجود هستند و بیش از دو میلیون بار دانلود شده اند که خوشبختانه در ایران پرطرفدار نیستند.
البته طبق گزارش‌ها ایران یکی از مقاصد محبوب تروجان‌ها و بدافزار‌ها است و دستگاه‌هایی زیادی در کشورمان آلوده هستند.
بیشتر بخوانید
 

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط ادراك خبر در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید