جمعه, ۳۰ شهریور ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2024-09-20
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 47028 |
تاریخ انتشار : ۰۴ تیر ۱۴۰۱ - ۱۳:۰۶ |
106 بازدید
۰
2
ارسال به دوستان
پ

لورن منیکر، متخصص تغذیه و نویسنده چندین کتاب در زمینه تغذیه مناسب در مصاحبه‌ای با Eat This, Not That، از محصول مورد علاقه میلیون‌ها نفر می‌گوید که می‌تواند به سلامت آسیب برساند. این متخصص تغذیه تصریح کرد که مصرف بیش از حد هر نوع پنیر می‌تواند منجر به مشکلات قلبی شود؛ بنابراین مهم است که […]

لورن منیکر، متخصص تغذیه و نویسنده چندین کتاب در زمینه تغذیه مناسب در مصاحبه‌ای با Eat This, Not That، از محصول مورد علاقه میلیون‌ها نفر می‌گوید که می‌تواند به سلامت آسیب برساند.

این متخصص تغذیه تصریح کرد که مصرف بیش از حد هر نوع پنیر می‌تواند منجر به مشکلات قلبی شود؛ بنابراین مهم است که بدانیم چه زمانی باید آن را متوقف کنیم.

منیکر بیان کرد: پنیر می‌تواند بخشی از یک رژیم غذایی سالم برای قلب باشد، اگر وعده‌های آن در اندازه مناسب باشد و همراه با سایر غذا‌های سالم مصرف شود.

در عین حال، به نظر این متخصص تغذیه، پنیر خامه‌ای مضر‌ترین نوع پنیر است؛ زیرا حاوی مقدار زیادی چربی اشباع شده است و به ویژه غنی از عناصر کمیاب مفید نیست.

به طور متوسط ​​دو قاشق غذاخوری پنیر خامه‌ای حاوی ۱۰ گرم چربی است که ۱۵ درصد نرمال روزانه بوده که از این میزان ۵.۹ درصد آن چربی اشباع است که ۳۰ درصد نرمال روزانه را تشکیل می‌دهد.

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط ادراك خبر در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • ارسال دیدگاه برای این مطلب مقدور نمی باشد!