محمدرضا صایینی در برنامه بزرگداشت هفته جهانی تغذیه با شیر مادر در سالن همایشهای رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران، گفت: بر اساس تحقیقات ملی، تغذیه انحصاری با شیرمادر در کشور سال ۷۹ بالغ بر ۴۴.۱ درصد بود که در سال ۸۹ به ۵۳.۱ درصد و در سال ۹۶ به ۴۷.۴ درصد رسید. وی درصد شهری […]
محمدرضا صایینی در برنامه بزرگداشت هفته جهانی تغذیه با شیر مادر در سالن همایشهای رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران، گفت: بر اساس تحقیقات ملی، تغذیه انحصاری با شیرمادر در کشور سال ۷۹ بالغ بر ۴۴.۱ درصد بود که در سال ۸۹ به ۵۳.۱ درصد و در سال ۹۶ به ۴۷.۴ درصد رسید.
وی درصد شهری تغذیه انحصاری با شیرمادر در سال ۹۶ را ۴۵.۹ و درصد روستایی تغذیه انحصاری با شیرمادر را ۵۰.۹ اعلام کرد و گفت: باید بتوانیم با مداخلات و برنامههایی این درصد را به ۷۰ برسانیم.
به گفته مدیرکل دفتر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس وزارت بهداشت،بیمارستانهای دوستدار کودک سالم در کشور از ۱۱ بیمارستان در سال ۷۰ به ۵۶۸ بیمارستان در سال ۱۴۰۰ رسیده است.
صایینی گفت: در صورتی که تمام ۱۰ اقدام لازم برای تبدیل یک بیمارستان به بیمارستان دوستدار کودک سالم انجام شود، بر اساس ارزیابیها میتوان ۸۵ درصد بیمارستانهای کشور را به بیمارستان دوستدار کودک سالم تبدیل کرد.