بهروز رحیمی در نشست هماندیشی تدوین برنامه هفتم توسعه با دکتر امامی رضوی عضو مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی گفت: باید منابع پایدار در نظام سلامت برقرار و تعیین تکلیف شوند، نظام سلامت علاوه بر تخصیص بودجهای دولت به آن، نیازمند جاریسازی منابع پایدار است. وی گفت: از منابع پایداری که باید به آن توجه […]
بهروز رحیمی در نشست هماندیشی تدوین برنامه هفتم توسعه با دکتر امامی رضوی عضو مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی گفت: باید منابع پایدار در نظام سلامت برقرار و تعیین تکلیف شوند، نظام سلامت علاوه بر تخصیص بودجهای دولت به آن، نیازمند جاریسازی منابع پایدار است.
وی گفت: از منابع پایداری که باید به آن توجه ویژهای داشت، موضوع تخصیص منابع از محل مالیات بر ارزشافزوده و همچنین مالیات بر دخانیات است که انتظار میرود این منابع در حوزه نظام سلامت جاری شود تا مردم بتوانند به بهترین شکل ممکن از آن بهرههای لازم را ببرند.
رحیمی افزود: اختصاص و جاریسازی بهموقع منابع پایدار از حسنهای بسیار زیادی برخورداراست، ازجمله حسنهای آن کاهش بار و فشار دولت در هزینه کردهای حوزه سلامت است و از سوی دیگر منابع حوزه سلامت مستقل شده و از چهارچوبهای مشخصی برخوردار خواهند شد و شاخصهای هزینه کرد مقایسهای آن بدون ابهام و به نفع ساختار مالی و حسابرسی کشور خواهد بود.
وی گفت:که پایداری خدمات سلامت در کشور باید در برنامه هفتم توسعه بهخوبی دیده شود، برنامه هفتم توسعه باید به نحوی تدوین و برنامهریزی شود که کیفیت خدمات سلامت برای مردم طوری برقرار شود که بار و هزینههای بهداشتی و درمانی از دوش مردم برداشتهشده و در اقصی نقاط کشور دسترسی به حوزههای مختلف نظام سلامت ممکن باشد.
به گفته معاون وزیر بهداشت ،برنامه هفتم توسعه باید در همه زمینههای حوزه بهداشت و درمان چابک سازی شود، بهبود و سرعت بخشی در ارائه خدمات، بهخصوص حوزه بهداشت مانند احیای نظام شبکه، نظام ارجاع، پزشک خانواده و تأمین بهموقع دارو برای مردم باید در حوزه سلامت با دقت موردبررسی و اصلاح قرار گیرد.
او گفت: بهطورکلی نقش وزارت بهداشت در تدوین برنامه هفتم توسعه حوزه سلامت حول سلامت همه آحاد ملت ایران است و انتظار میرود سازمانهای ذیربط نقش و اهمیت آن را در نظر گرفته و در خصوص تأمین منابع آن از هیچ کمکی دریغ نکنند.
معاون وزیر بهداشت ادامه داد: جهان در حال پیشرفت عظیم و چشمگیری در فناوری و هوشمند سازی حوزه سلامت است و باید به این مهم توجه داشته باشیم که اگر میخواهیم حوزه سلامت کشور در آینده با مشکل مواجه نشود، باید نظام سلامت را با فناوری ادغام کرده و از مزایای آن برای مردم به بهترین شکل ممکن استفاده کنیم.