به گزارش خبرنگار ایرنا، فضل اله رنجبر روز دوشنبه در چهارمین جلسه کمیته اشتغال و سرمایه گذاری شهرستان کرمانشاه اظهار داشت: فرمانداری در پرداخت تسهیلات اشتغالزایی دارای نقش تسهیل گری است تا دستگاه ها بتوانند اعتبارات را به طور کامل جذب کنند. وی خاطرنشان کرد: آنچه که بسیار ضروری است پایش و نظارت بر تسهیلات […]
به گزارش خبرنگار ایرنا، فضل اله رنجبر روز دوشنبه در چهارمین جلسه کمیته اشتغال و سرمایه گذاری شهرستان کرمانشاه اظهار داشت: فرمانداری در پرداخت تسهیلات اشتغالزایی دارای نقش تسهیل گری است تا دستگاه ها بتوانند اعتبارات را به طور کامل جذب کنند.
وی خاطرنشان کرد: آنچه که بسیار ضروری است پایش و نظارت بر تسهیلات پرداختی به منظور تحقق اشتغال ایجادی از طریق دستگاه های اجرایی و موسسات عامل است.
رنجبر همچنین بر جذب به موقع تسهیلات نیز تاکید کرد و گفت: دستگاه های اجرایی باید به صورت مستمر پرونده های ارجاعی به بانک ها را تعیین تکلیف و وضعیت پرداخت آنها را به صورت جدی رصد کنند.
فرماندار کرمانشاه خاطرنشان کرد: دستگاه های اجرایی لازم است متقاضیان را نسبت به شرایط اعطای تسهیلات توجیه کنند به نحوی که پرونده هایی به بانک ارسال شود که دارای کمترین ایراد بوده و ضمن تسریع در فرایند پذیرش بانکی حتما به ایجاد اشتغال منجر شود.
وی همچنین بر پیگیری و رصد طرح ها از سوی دستگاه های اجرایی تاکید کرد و گفت: ضروری است کمیته ای جهت نظارت بر طرح ها تشکیل شده و مانع از انحراف تسهیلات شود و دستگاه های اجرایی نیز مکلفند وضعیت طرح های خود را به صورت مستمر به فرمانداری ارسال کنند.
رنجبر در پایان گفت: ایجاد میز مشترک با بانک ها در تمامی تسهیلات اشتغالزا باید در دستور کار دستگاه های اجرایی قرار گیرد تا روند پرداخت تسهیلات تسریع شود.
میزان اعتبارات بند ب تبصره ۱۶ کمیته امداد در شهرستان کرمانشاه برابر با ۱۱۲ میلیارد تومان است که تا کنون قریب به ۷۲ میلیارد تومان آن معادل ۶۴ درصد اعتبارات پرداخت شده است.