شنبه, ۳ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2024-11-23
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 61572 |
تاریخ انتشار : ۱۹ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۳۷ |
140 بازدید
۰
5
ارسال به دوستان
پ

در دیدار وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات جمهوری اسلامی ایران و وزیر توسعه دیجیتال، نوآوری و صنعت فضایی قزاقستان، دو طرف بر توسعه همکاری‌های دوجانبه تأکید کردند. به گزارش ادراک خبر، عیسی زارع‌پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در دومین و آخرین روز سفر به قزاقستان با بغدات موسین، وزیر توسعه دیجیتال نوآوری و صنعت فضایی […]

در دیدار وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات جمهوری اسلامی ایران و وزیر توسعه دیجیتال، نوآوری و صنعت فضایی قزاقستان، دو طرف بر توسعه همکاری‌های دوجانبه تأکید کردند.

به گزارش ادراک خبر، عیسی زارع‌پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در دومین و آخرین روز سفر به قزاقستان با بغدات موسین، وزیر توسعه دیجیتال نوآوری و صنعت فضایی قزاقستان دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این دیدار رسمی دو طرف ضمن تأکید بر توسعه همکاری‌های دوجانبه، موضوعات مشترک بین دو کشور ایران و قزاقستان در حوزه‌های ارتباطات و فناوری اطلاعات و فضایی را مورد بحث و بررسی قرار دادند.

همکاری در توسعه دولت هوشمند (با توجه به اینکه کشور قزاقستان یکی از کشورهای پیشرفته در دولت الکترونیک است)، همچنین توسعه همکاری‌های صنعت فضایی شامل استفاده از زیرساخت‌های فضایی دو کشور به‌صورت مشترک، توسعه همکاری‌های علمی تحقیقاتی در حوزه فضا و همچنین ساخت ماهواره‌های مشترک ازجمله موارد مورد مذاکره بود.

به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، حضور شرکت‌های ایرانی در بازار قزاقستان هم مورد مذاکره قرار گرفت که مورد استقبال وزیر قزاقستان قرار گرفت و مقرر شد در نمایشگاهی که یک ماه دیگر در کشور قزاقستان برگزار می‌شود، شرکت‌های ایرانی در این نمایشگاه برای عرضه و معرفی محصولات خود حضور پیدا کنند.

در پایان این دیدار زارع پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به‌طور رسمی از همتای خود برای سفر به ایران دعوت کرد که با استقبال طرف قزاقستانی مواجه شد.

به گزارش ادراک خبر، صبح امروز ماهواره “خیام” با همکاری روسیه و با ماهواره‌بر سایوز از پایگاه فضایی “بایکونور” قزاقستان به فضا پرتاب شد. برای این منظور از روز گذشته وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و هیات همراه در قزاقستان حضور داشتند.

ماهواره “خیام” با وزن ۶۰۰ کیلوگرم با ماهواره‌بر “سایوز” به مدار ۵۰۰ کیلومتری زمین پرتاب شد تا طبق اعلام سازمان فضایی به مدت ۵ سال از داده‌ها و تصاویر ارسالی آن در حوزه‌های کشاورزی، منابع طبیعی، محیط زیست، منابع آبی، معادن و پایش مرزها و مدیریت حوادث غیرمترقبه و نیروهای دفاعی استفاده شود.

 

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط ادراك خبر در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • ارسال دیدگاه برای این مطلب مقدور نمی باشد!