فاطمه محمدی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: در این مدت پنج هزار و ۷۸۵ نفر در استان متقاضی اهدای خون بودند که بعد از معاینات لازم پنج هزار و ۷۶ نفر از آنان موفق به اهدای خون شدند. وی تعداد بانوان اهدا کننده خون در ماه رمضان سال گذشته را […]
فاطمه محمدی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: در این مدت پنج هزار و ۷۸۵ نفر در استان متقاضی اهدای خون بودند که بعد از معاینات لازم پنج هزار و ۷۶ نفر از آنان موفق به اهدای خون شدند.
وی تعداد بانوان اهدا کننده خون در ماه رمضان سال گذشته را ۱۵۸ نفر اعلام و بیان کرد: امسال این آمار به ۲۱۴ نفر رسیده است که رشد ۲۶ درصدی را نشان میدهد.
مدیرکل انتقال خون گلستان خاطرنشان کرد: ماه رمضان سال گذشته در مجموع چهار هزار و ۹۱۶ نفر برای اهدای خون مراجعه کردند که در نهایت چهار هزار و ۴۸ نفر از آنان موفق به خون دهی شدند.
محمدی تاکید کرد: خونهای اهدایی علاوه بر تامین نیاز خونی مراکز بیمارستانی به مصرف دست کم هزار و ۲۰۰ بیمار مبتلا به نارسایی کلیه (دیالیزی)، تالاسمی و هموفیلی و همچنین مصدومان سوانح رانندگی و جراحیهای پزشکی میرسد.
وی افزود: برای اهدای خون روزهداران امسال سه مرکز ثابت در علیآبادکتول، گرگان و گنبدکاووس و ۶ مرکز سیار در امام زاده عبدالله(ع)، مصلی و سرخنکلاته گرگان، مینودشت، گالیکش و کلاله در ساعات صبح و شب فعالیت داشتند.
مدیرکل انتقال خون گلستان ذخایر خونی استان را هشت روز اعلام کرد و ادامه داد: بیشترین نیاز خونی استان در شرایط کنونی به گروههای A و B منفی و O مثبت است.
محمدی یادآور شد: سال گذشته بیش از ۵۱ هزار نفر در استان خون اهدا کردند که در مقایسه با سال ۹۹، ۴.۸ درصد افزایش را نشان میدهد.
زنان و مردان از ۱۸ سال تا سن ۶۰ سالگی و در صورت اهداکننده مستمر بودن تا سن ۶۵ سالگی میتوانند خون اهدا کنند.
جمعآوری خون از داوطلبانِ اهدای خون و آماده سازی آن برای نجات بیماران و مصدومان، ایجاد پایگاه در بیمارستانها و واحدهای سیار و ثابت جهت تهیه خون، ثبت اطلاعات لازم به منظور دعوت برای اهدای خون به هنگام ضرورت و توزیع خون و فرآوردههای آن به مراکز درمانی و بیمارستان ها از جمله وظایف سازمان انتقال خون ایران است.
استان مرزی گلستان بیش از یک میلیون و ۹۰۰ هزار نفر جمعیت متشکل از اقوام، مذاهب و نژادهای مختلف دارد.