«کبری طاهری» روز چهارشنبه در گفتوگو با ایرنا، افزود: براساس بند ح تبصره ۱۱ در احکام مرتبط با حوزه مدیریت شهری در بودجه ۱۴۰۱، سازمان ملی زمین و مسکن مکلف است ۲۰ درصد از املاک ملی در حریم و محدود شهر را با تایید وزارت راه و شهرسازی به شرکت بازآفرینی شهری واگذار کند. وی […]
«کبری طاهری» روز چهارشنبه در گفتوگو با ایرنا، افزود: براساس بند ح تبصره ۱۱ در احکام مرتبط با حوزه مدیریت شهری در بودجه ۱۴۰۱، سازمان ملی زمین و مسکن مکلف است ۲۰ درصد از املاک ملی در حریم و محدود شهر را با تایید وزارت راه و شهرسازی به شرکت بازآفرینی شهری واگذار کند.
وی افزود: براساس قانون مذکور نسبت به بازآفرینی بافتهای فرسوده و حاشیه شهر اقدام میشود که شهر ساوه نیز با توجه به بافت فرسوده و ۲۶ منطقه حاشیهنشین نیاز جدی به این اراضی ملی دارد.
به گفته نائب رئیس شورای اسلامی شهر ساوه، این شهر پس از بندرعباس بیشترین میزان اراضی ملی در حریم شهر را دارد اما از دهه ۶۰ سازمان ملی مسکن، زمینی به بازآفرینی شهری اختصاص نداده است.
طاهری ادامه داد: بازآفرینی ظرفیت مطلوبی در راستای توسعه پایدار شهری است اما برنامهریزی لازم برای تخصیص اراضی و رفع معضل مسکن در شهر ساوه صورت نگرفته است.
وی با اشاره به بند د تبصره ۳ از احکام مرتبط با حوزه مدیریت شهری در بودجه ۱۴۰۱ کشور گفت: دولت اختیار دارد تا سقف ۲ میلیارد تومان کمکهای بلاعوض از سوی موسسات و سازمانهای بینالمللی به منظور پیشگیری از حوادث و مدیریت بحران در اختیار شهرداریها قرار دهد.
نائب رئیس شورای اسلامی شهر ساوه تصریح کرد: شهر ساوه در زمینه تامین آمبولانس، دستگاههای آتشنشانی و نردبان بلند مرتبه با مشکلات جدی مواجه است که انتظار میرود مدیران مربوط در زمینه بهرهمندی از این بودجه بینالمللی اقدامات لازم را انجام دهند.