یکشنبه, ۴ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2024-11-24
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 73544 |
تاریخ انتشار : ۱۰ شهریور ۱۴۰۱ - ۱۲:۴۵ |
121 بازدید
۰
7
ارسال به دوستان
پ

این سازمان در آماری که دیشب (۳۱ اوت، ۹ شهریور) منتشر شد، با اعلام ثبت ۵۰ هزار و ۴۹۶ ابتلا به آبله میمون اعلام کرد که بیشتر موارد ابتلا به آمریکای شمالی و اروپا تعلق دارد.همچنین داده‌ها از روند نزولی ابتلا در این دو کانون حکایت دارد. تدروس آدهانوم رئیس سازمان جهانی بهداشت در نشست […]

این سازمان در آماری که دیشب (۳۱ اوت، ۹ شهریور) منتشر شد، با اعلام ثبت ۵۰ هزار و ۴۹۶ ابتلا به آبله میمون اعلام کرد که بیشتر موارد ابتلا به آمریکای شمالی و اروپا تعلق دارد.همچنین داده‌ها از روند نزولی ابتلا در این دو کانون حکایت دارد.

تدروس آدهانوم رئیس سازمان جهانی بهداشت در نشست خبری دیروز اعلام کرد: این نشانه‌ها آنچه را که از ابتدا بار‌ها گفتیم تأیید می‌کند که با اقدامات صحیح می‌توان این شیوع را متوقف کرد.

وی افزود: تعدادی از کشور‌های قاره آمریکا با روند افزایشی ابتلا مواجه بودند، اما خرسندیم که امروز کاهش ابتلا در کانادا مشاهده می‌شود.

مسئولان حوزه بهداشت و سلامت آمریکا دیروز از کاهش سرعت ابتلا به آبله میمون در این کشور خبر داده بودند.

در همین حال آدهانوم نیز از آمار امیدوارکننده به دست آمده از کشور‌های اروپایی از جمله در آلمان و هلند، خبر داد.

دبیرکل سازمان جهانی بهداشت پیشتر اعلام کرده بود نشانه‌هایی وجود دارد که شیوع این بیماری در اروپا جایی که ترکیبی از اقدامات مؤثر بهداشت عمومی، تغییر رفتار و واکسیناسیون به جلوگیری از انتقال کمک کرده، کند شده است.

بر پایه این گزارش، بیشتر موارد ابتلا به آبله میمون در خارج آفریقا که بیماری بومی آن منطقه محسوب می‌شود به روابط جنسی میان مردان مربوط می‌شود.

این سازمان همچنین اعلام کرده که آبله میمون یک بیماری مقاربتی محسوب نمی‌شود و هر کسی می‌تواند به آن مبتلا شود. تماس مستقیم پوست با پوست و همچنین ملحفه‌ها یا لباس‌های آلوده ناقل انتقال بیماری هستند.

سازمان جهانی بهداشت همچنین به شکل جدی بر اجتناب از هرگونه انگ زدن به یک جامعه خاص تأکید می‌کند چرا که می‌تواند به پنهان کاری در مورد بیماری و عدم اقدام برای درمان و در نتیجه گسترش آن منجر شود.

این سازمان پیشتر در ۲۴ ژوئیه (۲ مرداد) بالاترین سطح هشدار خود را در تلاش برای جلوگیری از بزرگتر شدن و ماندگاری بیماری واگیردار آبله میمون اعلام کرده بود.

تدروس ادهانوم نیز گفته بود اگر تدابیر درستی اتخاذ شود مجبور نخواهیم بود همیشه با این بیماری زندگی کنیم.

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط ادراك خبر در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • ارسال دیدگاه برای این مطلب مقدور نمی باشد!