جمعه, ۲ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-11-22
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 7728 |
تاریخ انتشار : ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ - ۱۲:۱۲ |
108 بازدید
۰
5
ارسال به دوستان
پ

رییس کمیته ملی ربوکاپ با اشاره به گام های موثر کشور در حوزه های رباتیک و هوش مصنوعی گفت: بسیاری از تیم‌های حاضر در پانزده دوره این رقابت ها تاکنون موفق شده‌اند با تاسیس شرکت‌های دانش بنیان، اشتغال زایی و درآمدزایی بالایی ایجاد کنند. به گزارش ادراک خبر دکتر مرتضی موسی خانی در حاشیه شانزدهمین مسابقات […]

رییس کمیته ملی ربوکاپ با اشاره به گام های موثر کشور در حوزه های رباتیک و هوش مصنوعی گفت: بسیاری از تیم‌های حاضر در پانزده دوره این رقابت ها تاکنون موفق شده‌اند با تاسیس شرکت‌های دانش بنیان، اشتغال زایی و درآمدزایی بالایی ایجاد کنند.

به گزارش ادراک خبر دکتر مرتضی موسی خانی در حاشیه شانزدهمین مسابقات ربوکاپ ایران آزاد ۲۰۲۲ در جمع خبرنگاران با تاکید بر اینکه بسیاری از محصولاتی که تیم های رباتیک در این رقابت‌ها ساخته‌اند، در مرحله تجاری سازی به محصولات مورد نیاز کشور تبدیل شده است، افزود: تیم ها از دانشی که از شرکت در مسابقات کسب کرده بودند، که شامل دانش های هوش مصنوعی، رباتیک، پردازش و کنترل، بینایی ماشین می شود، در صنایع مختلف به ویژه در حوزه هایی چون مکاترونیک، بازی سازی ها و شبیه سازی ها بسیار استفاده می شود.

وی اظهار کرد: روندی که ترند جهانی شده، این است که صنعت به سمت هوش مصنوعی و رباتیک در حال حرکت است و با تدبیری که از ۱۷ سال گذشته انجام شد، ایران در این حوزه گام های خوبی برداشت و با برگزاری این مسابقات و ترویج این دانش در کشور و ایجاد انگیزه در کشور، بسیاری از جوانان که در آن زمان به عنوان دانش آموز شرکت کرده بودند، امروز شرکت های بزرگی را در حوزه های فناوری مدیریت می کنند و بسیاری از آنها توانسته اند در مراکز نوآوری و پارک های علم و فناوری شرکت های خوبی را دایر کردند.

موسی خانی، با بیان اینکه به دلیل پراکندگی تیم ها، آمار دقیقی از دایر کردن شرکت از سوی آنها در اختیار نداریم، یادآور شد: همین مقدار می توان اعلام کرد که برخی از آنها با ایجاد شرکت هایی با حضور ۵۰ تا ۱۰۰ پرسنل، درآمدهای چندین میلیارد تومانی برای خود و دیگران ایجاد کرده‌اند.

رییس کمیته ملی ربوکاپ این موفقیت را به دلیل جایگاه هوش مصنوعی و رباتیک در صنعت دانست و خاطر نشان کرد: نسل چهارم صنعت بر محور هوش مصنوعی،رباتیک و علوم سایبرنتیک شکل گرفته و به دلیل پیشگامی به موقع جمهوری اسلامی ایران در این حوزه ها، خوشبختانه شرکت های خوبی در این حوزه داریم که جز شرکت های موفق این حوزه در کشور هستند و درآمدهای خوبی برای خود و اشتغال زایی در کشور ایجاد کرده اند.

موسی خانی، اعلام کرد: در این راستا در آینده نزدیک دانشگاه ازاد اسلامی در آینده نزدیک در گام دوم انقلاب برنامه بسیار خوبی برای ارائه چند هزار محصول دانش بنیانی و هسته های دانش بنیانی دارد که به زودی همزمان با چهلمین سالگرد تاسیس دانشگاه که در مصلی تهران برگزار خواهد شد، محصولاتی در راستای رفع نیازهای کشورعرضه می شود.

سرنوشت قَدرترین تیم دانشگاه آزاد قزوین

رییس کمیته ملی ربوکاپ ایران در خصوص سرنوشت تیم های MRL به عنوان قَدرترین تیم حاضر در رقابت های ربوکاپ در ۱۵ دوره گذشته، برخی از تیم‌های MRL فعال نیستند ولی برخی از تیم ها مانند “تیم ربات پرنده”، “تیم ربات صنعتی” و ” بخش های شبیه سازی” فعال هستند به گونه ای که برخی از آنها در تولید بازی های رایانه ای، شرکتی را تاسیس و بیش از ۴۰ تا ۵۰ پرسنل را دعوت به کار کردند.

وی نمونه دیگر موفقیت این تیم ها را ساخت تولید خودرو عنوان کرد که به مرحله تجاری سازی رسیده است و ادامه داد: یکصد عدد از این خودروها تاکنون به فروش رسیده است.

موسی خانی خاطر نشان کرد: بخشی از این تیم ها به دلیل گران شدن قطعات و شیوع پاندمی کرونا امکان حضور از شهرستان ها را نداشتند ولی اقدام خوبی که رخ داد این بود که بلافاصله بعد از بازگشایی دانشگاه ها، با دستور ریاست دانشگاه آزاد اسلامی، جریان راه اندازی این مسابقات مطرح شد و موج خوبی از امید و شادی و نشاط دوباره‌ای میان دانشجویان و جوانان ایجاد شد و امیدوارم سال آینده در گستره وسیع تر و در فضای بیشتری این رقابت ها برگزار شود.

انتهای پیام

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط ادراك خبر در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • ارسال دیدگاه برای این مطلب مقدور نمی باشد!