هیوا خرم روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه از این ۵۳۹ روستا، کنتور برق ۲۵۰ روستا با بیش از ۳۰ میلیارد ریال اعتبار امسال تکخوانی میشود، اظهار داشت: تلاش میشود تا پایان سال ۱۴۰۲ کار تکخوانی کردن برق روستاهای باقی مانده به اتمام برسد. وی یادآور شد: تاکنون کنتور […]
هیوا خرم روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه از این ۵۳۹ روستا، کنتور برق ۲۵۰ روستا با بیش از ۳۰ میلیارد ریال اعتبار امسال تکخوانی میشود، اظهار داشت: تلاش میشود تا پایان سال ۱۴۰۲ کار تکخوانی کردن برق روستاهای باقی مانده به اتمام برسد.
وی یادآور شد: تاکنون کنتور برق یک هزار و ۸۰۲ روستای کردستان با بیش از ۱۴۶ هزار و ۸۵۸ مشترک روستایی، تکخوانی و از حالت بازفروش خارج شده است.
در سیستم باز فروش، کنتوری مادر برای روستا نصب و مامور قرائت به نمایندگی از سوی شورای روستا از طریق همان کنتور میزان برق مصرفی مشترکان و هزینه پرداختی را اعلام میکند، که این موضوع نارضایتی مردم را به دنبال داشته است اما در سیستم تکخوانی، هر مشترک یک کنتور مجزا دارد و به صورت جداگانه نسبت به قرائت کنتور وی اقدام میشود.
معاون فروش و خدمات مشترکین شرکت توزیع نیروی برق کردستان افزود: با اجرای طرح تکخوانی کردن برق روستاها، مشکلات مربوط به قرائت کنتورهای باز فروش و تطبیق با کنتورهای مادر از جمله اختلاف قیمت مصرفی در برخی از روستاها، ایجاد نارضایتی میان روستانشینان، شفافیت و سهلالوصول شدن مطالبات مشترکان، حذف انشعابات غیرمجاز و ایجاد عدالت در پرداختیها رفع خواهد شد.
خرم ادامه داد: کل هزینه های مربوط به تکخوانی کنتور روستاها بر عهده شرکت توزیع نیروی برق است که از محل منابع داخلی شرکت تامین و برای اجرای طرح در سراسر استان صرف می شود.
وی اضافه کرد: با اتمام طرح تکخوانی کنتورهای برق روستاها، مشترکان روستایی میتوانند وضعیت مصرف برق و یا وجود هر ابهامی در قبوض برق مصرفی خود را از طریق “اپلیکیشن برق من” (که به صورت لحظه ای ۸۶ خدمت شرکت توزیع برق استان را به صورت غیرحضوری ارائه می دهد) دریافت کنند.
در حال حاضر حدود ۷۱۲ هزار مشترک در بخشهای مختلف اداری، خانگی، تجاری، صنعتی و کشاورزی از خدمات شرکت برق کردستان بهرهمند هستند.