به گزارش ایرنا، دسترسی به آب آشامیدنی همواره یکی از اصلی ترین نیازهای بشری است، به همین دلیل طراحی مناسب و استاندارد شبکه آبرسانی شهری و نظارت بر کنترل و پایش کیفی آب آشامیدنی جهت اطمینان از تامین و توزیع آب بهداشتی از وظایف مهم نهاد ها و سازمان های متولی است. بر این اساس، […]
به گزارش ایرنا، دسترسی به آب آشامیدنی همواره یکی از اصلی ترین نیازهای بشری است، به همین دلیل طراحی مناسب و استاندارد شبکه آبرسانی شهری و نظارت بر کنترل و پایش کیفی آب آشامیدنی جهت اطمینان از تامین و توزیع آب بهداشتی از وظایف مهم نهاد ها و سازمان های متولی است.
بر این اساس، تداوم تامین آب آشامیدنی با وجود خشکسالی های اخیر و کاهش ۲۷ درصدی ورودی سدهای تهران یکی از اصلی ترین دغدغه ها است.
ازین رو در پی صحبت های رئیس شورای اسلامی شهر حسنآباد در خصوص عدم برخورداری مردم این ناحیه از آب آشامیدنی و خرید آب توسط مردم شهر، مدیر امور آب و فاضلاب حسنآباد فشافویه، در گفت و گو با ایرنا با بیان اینکه این شهر زیر پوشش شبکه توزیع و انشعابات خانگی وآب آشامیدنی است، اظهار داشت:مطابق قانون، کنترل کیفیت آب آشامیدنی که موضوعی حرفهای و تخصصی است، همواره توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، مطابق با استانداردهای ملی و رهنمودهای سازمان جهانی بهداشت بررسی شده و اگر کوچک ترین مشکلی باشد اعلام می شود.
عباس زنگویی اظهار داشت: تمام تلاش این امور بر آن است که با رعایت و حفظ موازین و قوانین استانداردها و همچنین اعمال مدیریت صحیح، آب آشامیدنی سالم و با کیفیت مطلوب را برای مردم شریف حسن آباد، تأمین و توزیع کند.
وی، به موقعیت مکانی شهرک صنعتی شمس آباد اشاره و خاطرنشان کرد: این شهرک، آب مستقل دارد و به دلیل مجاورت با حسن آباد از طریق تانکر آب آشامیدنی را برای کارگاه ها و بنگاه های داخل شهرک انتقال می دهند.
این مسئول با تاکید برتأمین آب آشامیدنی سالم و بهداشتی در حسن آباد افزود: باوجود تامین و توزیع آب آشامیدنی در سطح شهر، هستند کسانی که مایل به استفاده از آب دوباره تصفیه شده و آب معدنی هستند.
زنگویی با اشاره به اختصاص آب از سد ماملو جهت تامین آب بخش حسن آباد نیز یادآور شد: اختصاص آب از این سد طرح عظیمی است که شهر حسن آباد تنها یکی از مقصدهای آن است و این طرح از طریق شرکت آب و فاصلاب استان تهران پیگیری می شود.
بخش فشافویه به مرکزیت شهر حسن آباد با ۸۱ هزار جمعیت شهری و روستایی، در ۳۰ کیلومتری جنوب شهرستان ری در مسیر جاده قدیم تهران – قم واقع است و امور آب و فاضلاب این شهر به ۱۲ هزار و ۵۰۰ مشترک آب خدمات رسانی میکند.
شرکت آب و فاضلاب منطقه ۶ شهر تهران به مرکزیت شهرستان ری، منطقه ای به وسعت ۸۰ کیلومترمربع از شهر تهران، ۵ شهر باقرشهر، کهریزک، حسن آباد، خاورشهر و قیام دشت و ۷۲ روستای جنوب تهران و شهرستان ری را شامل می شود. محدوده عملیاتی شرکت در حال حاضر ۱۲۸کیلومتر مربع است.