جمعه, ۲ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2024-11-22
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 129852 |
تاریخ انتشار : ۲۹ تیر ۱۴۰۲ - ۱۷:۴۶ |
60 بازدید
۰
7
ارسال به دوستان
پ

جلسه تبیین فرمایشات مقام معظم رهبری در دیدار با کارکنان دستگاه قضا درمعاونت منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضائیه برگزارشد.

جلسه تبیین فرمایشات مقام معظم رهبری در دیدار با کارکنان دستگاه قضابه گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ معاون منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در دیدار با کارکنان دستگاه قضا، با تاکید بر گستره توسعه منابع انسانی نسبت به مدیریت منابع انسانی در جهت ایجاد فرهنگ سازمانی مطلوب، اظهار کرد: باید از سمت و سوی مدیریت منابع انسانی به توسعه منابع انسانی قوه قضاییه پیش رویم تا مسئله تحول در قوه قضاییه با حضور نیرو‌های سرآمد و متخصص پررنگ‌تر شود و پیوسته در حال نوآوری باشد و در چرخه رویه‌ها دچار روزمرگی نشود.
اقای الفت  با بیان اینکه به چه نحوی می‌توان به بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار سالیانه جامه عمل بپوشانیم، گفت: قوه قضاییه وظایف خطیری دارد، باید فعال باشیم. ضعف‌ها از عدم وجود نوآوری هاست.
وی  با تاکید بر اهمیت ارزیابی افراد سرآمد توسط مدیران مجرب، تصریح کرد: مطابق فرمایش رهبر معظم انقلاب در هر بخشی از بخش‌ها یک مجموعه متخصص و کارشناس بایستی در اختیار داشته باشیم که درصورت نیاز امکان تغییر وجودداشته باشد. تشکیلات توانمند نیازمند افراد توانمند است.
معاون منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه گفت: سند تحول قوه قضاییه، محصول فعالیت ۱۴۰ نفر متخصص است و طبق فرمایش مقام معظم رهبری شاید مواردی باید به‌روزرسانی بشود؛ اینکه کدام قسمت به تکمیل احتیاج دارد و کدام بخش باید روزآمد شود با تغییر دادن تفاوت است و نیازمند به تجربه علمی و درک عمیق از ظرفیت‌های سند تحول قضایی است.
وی با اشاره به شعار سال مهار تورم و رشد تولید و اینکه ابزار اصلی تولید سرمایه انسانی است، گفت: در مبحث کادرسازی باید با ارزیابی نیروهایمان از میزان توانمندی و اشراف آنان به توسعه منابع انسانی و وظایف سازمانی آگاه باشیم تا با همین نسبت از وضعیت ارتقاء عملکرد سازمان مطلع باشیم. یک انتصاب شایسته زمانی صورت می‌گیرد که برای انتصاب موثر توانمند باشیم.  
الفت تصریح کرد: نیروی فهیم و علاقمند به فعالیت موثر را در جریان ارزیابی نیروهایمان بگذاریم و به معرفی نیرو‌های سرآمد بپردازیم تا با ارزیابی عملکرد نیرو‌ها در تحقق سند تحول، میزان موفقیت واحد‌های سازمانی نیز در تحقق این سند واجب الاطاعه ارزیابی شود.
در ادامه این نشست حجت الاسلام والمسلمین سعید سعدی رئیس امور فرهنگی قوه قضاییه با اشاره به اینکه همه ساله رهبر معظم انقلاب رهنمود‌هایی به قوه قضاییه بیان می‌کنند، با تحلیلی جامعه شناختی بصورت اجمالی ۱۲ محور از محور‌های سخنان ایشان را تبیین کرد.
حجت الاسلام والمسلمین سعدی گفت: اولین مبحث از سخنان رهبر معظم انقلاب بر معرفت الهی و استفاده از فرصت عرفه به مناسبت تاریخ دیدار اشاره داشت. به شکل کلی تمامی کار‌های ما بدون تاکید بر معرفت الهی و عبودیت کارساز نخواهد بود و موتور محرکه که می‌تواند در تمام ساعات و آنات موجب پیشبرد ما شود شناخت الهی و عرفان خدایی است. وی افزود: وقتی انسان وارد شناخت الهی شد در سیر مواج احادیث و آیات الهی به حیرت عالمانه می‌رسد.
وی با اشاره به الگو قرار دادن شخصیت شهید بهشتی بعنوان عارف  و دانشمند فرهیخته و برجسته گفت: شهید بهشتی در عین حالیکه نوآوری داشت؛ سنت‌ها را ترک نکرد و در عین حالی که سنت‌ها را داشت نوآوری زیادی داشت و ابدعات فراونی عرضه کرد.
رئیس امور فرهنگی قوه قضاییه افزو: به جهت اینکه شخصیت شهید بهشتی منتسب به قوه قضاییه است باید قوه قضاییه در شناخت این شخصیت فراقوه ای، فرا کشوری و بین المللی اولا باشد و دیگران از انعکاس رفتار ما این شخصیت را ترسیم کنند.
وی افزود: شناخت جایگاه والای قوه قضاییه و اهمیت اقدمات آن بقدری است که اگر قوه قضاییه صالح شد در واقع غیر خود را صالح می‌کند. چه بسا این قدرت و توان را دارد با استفاده از ابزار قدرتمند قانونی بر دیگر قوا، سازمان ها، نهاد‌ها و جامعه و حاکمیت اثر گذار باشد.
حجت الاسلام والمسلمین سعدی با اشاره به اهمیت تغییر و تحولات سازنده، بیان کرد: قوه قضاییه باید بطور مرتب بروزرسانی شود. به جهت مسائل مرتب در حال تغییر و درگرگونی و قوه نمی‌تواند متوقف بماند یا بصورت کند تغییر کند که این زیبنده نیست و در خصوص سند تحول نیز لازم است که برنامه‌های و قوانین ان هم بروزرسانی شود.
وی افزود: تاکید بر جانشین پروری و تربیت نیروی انسانی ماهر و خبره از جمله محور‌هایی بود که در معاونت منابع انسانی قوه قضاییه در حال انجام است منتهی در قوه قضاییه به علت طبیعت خاصی که دارد در کنار افراد جوان صاحب علم حضور افراد با تجربه و پیشکسوت نقش اساسی دارد.
رئیس امور فرهنگی قوه قضاییه با بیان اینکه در راستای مبارزه با فساد در درون و بیرون قوه قضاییه، مفسده صرفا دزدی و سرقت مباحث اخلاقی نیست، گفت: مقابل تغییرات مثبت ایستادن نیز مفسده دارد.
حجت الاسلام و المسلمین سعدی گفت: مردم توقع دارند قوه به فریادشان برسد. زورگو باید بداند قوه قضاییه ملجا و پناهگاه افراد بی پناه است؛ لذا در هر شرایطی بایستی بدنبال حق باشیم.
وی با تاکید بر اصلاح قوانین در راستای مبارزه با فساد، بر اعتباربخشی به اسناد رسمی و سلب اعتبار به اسناد غیر رسمی صحه گذاشت.
رئیس امور فرهنگی قوه قضاییه خاطر نشان کرد: توجه به وظایف و اختیارات قوه قضاییه در قانون اساسی اصول ۱۵۵، ۱۵۶ و ۱۵۷ یکی از اختیاران مهم رییس قوه قضاییه است که می‌تواند تشکیلات متناسب با اهداف اداره قوه ببیند.
حجت الاسلام و المسلمین سعدی گفت: لزوم توجه ویژه به تکریم ارباب رجوع از دیگر محور‌ها بود که باید به گونه‌ای باشد که ضریب خوش اخلاقی در افسا نقاط کشور مشهود باشد. ضمن اینکه برخورد مناسب کارکنان دستگاه قضا در ستاد بر کارکنان صف اثرگذار است.
وی درخصوص بهبود فعالیت‌های رسانه‌ای قوه قضاییه گفت: قوه حاکمیتی و حکمرانی نظام مقدس جمهوری اسلامی قوه قضاییه است و بایستی جایگاه آن بدرستی تعریف شود.
رئیس امور فرهنگی قوه قضائیه افزود: پیشرفت هر کشوری بر محور عدالت و گسترش کیفیت دستگاه قضایی باید منطبق باشد و باید در این راستا ظرفیتی ایجاد کند تا تلاش‌ها به هدر نرود.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط ادراك خبر در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید