جمعه, ۲ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2024-11-22
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 163438 |
تاریخ انتشار : ۱۲ مهر ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۳ |
132 بازدید
۰
6
ارسال به دوستان
پ

به گزارش ادراک خبر ، سردار سرلشکر حسین سلامی فرمانده‌کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در ۲۴مین کنگره ملی دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور طی سخنانی اظهار داشت: جوانان امروز ما امتداددهندگان شخصیت نوابغ پزشکی ایران عزیز هستند. سردار سلامی ادامه داد: من فکر می‌کنم که شما احیاکنندگان همان عصر طلایی تمدن اسلام و ایران هستید. […]

به گزارش ادراک خبر ، سردار سرلشکر حسین سلامی فرمانده‌کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در ۲۴مین کنگره ملی دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور طی سخنانی اظهار داشت: جوانان امروز ما امتداددهندگان شخصیت نوابغ پزشکی ایران عزیز هستند.

سردار سلامی ادامه داد: من فکر می‌کنم که شما احیاکنندگان همان عصر طلایی تمدن اسلام و ایران هستید. علمی که شما به آن پرداخته‌اید و علم پزشکی یعنی نفوذ به پیچیده‌ترین اسرار عالم خلقت.

فرمانده‌کل سپاه تصریح کرد: پزشکی علم حیات و دانش زندگی است و این علم یک تفویض الهی است. دانشی که شما مطالعه می‌کنید دانش خداشناسی و توحید است.

وی ادامه داد: هر انسان ترکیبی است از پیچیده‌ترین اسرار عالم خلقت و در حقیقت خداوند در وجود هر انسان یک جهان کوچک نهاده است، بنابراین پزشکی از یک جهت دانش مادی است اما از نظر دیگر شخصیت پزشکی ترکیبی از دانش خلاقیت و ابتکار علم است و در حقیقت هم علم است و هم هنر.

سردار سلامی ابراز کرد: حکیم کسی است که قاعده‌های حرکت عالم را خوب می‌داند بنابراین دانشجو در رشته پزشکی ممکن است دوره‌های بسیار سختی را بگذراند، پزشک یک ربات نیست و هر انسانی یک دنیای متفاوت از بقیه انسانها است.

وی عنوان کرد: من اعتقاد دارم پیچیده‌ترین دانش مربوط به پزشکی است. کسی که می‌خواهد پزشک شود باید علاوه بر دانش پزشکی اعتماد به نفس بالایی هم داشته باشد تا با مریض بدون تردید صحبت کند. همدلی، دلسوز بودن و صادق بودن و همچنین داشتن شور ‌و نشاط از ویژگی‌های یک پزشک‌ خوب است.

فرمانده‌کل سپاه تأکید کرد: کشور ما در حال پیشرفت است و از نظر پزشکی یکی از کشورهای خوب دنیا هستیم و من به‌عنوان یک سرباز این وطن این لباس را پوشیده‌ام تا فدا بشوم و شما بتوانید به آرزوهای بزرگ برسید. در آزمون کرونا کشور ما توانست یک رکورد افتخارانگیز از خودش به‌جا بگذارد که نشان‌دهنده روح و وجدان کاری پزشکان و کادر درمان ماست.

وی گفت: چند روز پیش با پرتاب ماهواره به فضا خوشحال شدید، در این زمینه دانشهای مختلفی باید دست به دست هم دهند تا ماهواره به سرعت ۸/۵ کیلومتر بر ثانیه برسد. رسیدن به این دانش کار بسیار بزرگی است آن‌هم در عصر محاصره علمی. اگر شما تیم ساخت ماهواره و سکوی پرتاب ماهواره را ببینید خواهید دید همین دانشجویان جوان این کار را کرده‌اند.

سردار سلامی ادامه داد: در عرصه بدون سرنشین می‌بینید دانش آن از حوزه با سرنشین بالاتر است. امروز به توانمندی‌ای رسیده‌ایم که پهپادهای ما قادرند در چند هزار مایل دورتر هر نقطه‌ای از شناور در حال حرکت را که بخواهیم با هوش مصنوعی مورد هدف قرار دهند و حتی میزان تخریب را هم ما تعیین کنیم.

وی عنوان کرد: فناوری نقطه‌زنی در موشکهای بالستیک فناوری بسیار پیچیده‌ای است که در انحصار سه کشور جهان است که یکی از آنها ما هستیم، لذا این نشان می‌دهد این کشور در حال پیشرفت است ولی دشمنان ما این حرکت را نمی‌پسندند و دوست ندارند ما بر اساس استعدادهای جوانانمان کشورمان را بسازیم، می‌خواهند مانند ۵۰ سال پیش که من دینامیک می‌خواندم ماهواره فقط یک شکل روی کاغذ بماند اما امروز ماهواره را می‌سازیم و به آسمان می‌فرستیم.

فرمانده‌کل سپاه پاسداران گفت: امروز در حوزه ژنتیک که جزو دانشهای سرّی جهان است ورود کرده‌ایم و پیشرفتهای خوبی کرده‌ایم. اگر از این فضای جهاد علمی خارج شویم دوباره به زمانی بر‌می‌گردیم که باید غذایمان را هم از خارج وارد کنیم.

وی مطرح کرد: ما از فصل تحقیر گذشته‌ایم و به عزت رسیده‌ایم، در گذشته ما فکر می‌کردیم همه چیز در آن سوی عالم است و در حقیقت آنها معادله پیشرفت خود را بر اساس ضعف ما بنا کرده بودند، اما ما به آنها می‌گوییم بازی تمام شده است. وجود دشمن یک واقعیت عینی است و ما شبانه‌روز با اینها بازی جنگ داریم، آینده و امروز این کشور متعلق به شماست و آنها نباید دوباره مسلط شوند، ما هرچه بخواهد به شما آسیب بزند آن را حذف می‌کنیم و تا آخر پای کار شما هستیم.

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط ادراك خبر در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید