سه شنبه, ۱۷ مهر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2024-10-08
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 181553 |
تاریخ انتشار : ۲۹ آبان ۱۴۰۲ - ۷:۵۹ |
92 بازدید
۰
5
ارسال به دوستان
پ

به گزارش ادراک خبر به نقل از خانه ملت، در جلسه علنی نوبت عصر یکشنبه ۲۸ آبان ماه مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی جزئیات لایحه برنامه هفتم توسعه، بند الحاقی ۳ به ماده ۳۱ این لایحه با ۱۶۷ رأی موافق، ۹ رأی مخالف و ۵ رأی ممتنع از مجموع ۲۱۳ نماینده حاضر در صحن […]

به گزارش ادراک خبر به نقل از خانه ملت، در جلسه علنی نوبت عصر یکشنبه ۲۸ آبان ماه مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی جزئیات لایحه برنامه هفتم توسعه، بند الحاقی ۳ به ماده ۳۱ این لایحه با ۱۶۷ رأی موافق، ۹ رأی مخالف و ۵ رأی ممتنع از مجموع ۲۱۳ نماینده حاضر در صحن درباره تامین اقلام اساسی مردم از طریق کالابرگ الکترونیکی موافقت کردند.

محمدحسین فرهنگی در مخالفت با این بند الحاقی گفت: برداشت من از این بند این است که عبارت «پنج دهک» مانع دهک های بعدی می شود که وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز اخیراً هم آن را اعلام کرد که دارد با همین اقلام افراد را حمایت می کند، لذا اگر یک کلمه «حداقل» قبل از کلمه «پنج دهک» بیاید، ایراد آن رفع می شود، لذا بهتر است بگوییم «حداقل پنج دهک» تا بتوان دهک های ۶ و ۷ را نیز حمایت کرد.

محمد وحیدی در موافقت با این بند الحاقی گفت: موضوع مهمی که در این بند الحاقی آمده از موضوعاتی است که در زمان حذف ارز ترجیحی مورد توجه و هدفگذاری مجلس بود تا فرصت تغذیه سالم مردم به ویژه کودکان حفظ شود. در واقع با توزیع سبد غذایی در میان دهک های پایین جامعه از آنها حمایت کنیم، اما متاسفانه عدم توجه به این امر در آن زمان آسیب های بسیاری به تغذیه اقشار مختلف جامعه وارد کرد و حتی به تولید نیز آسیب رساند، لذا باید این موضوع در سبد معیشتی مردم در نظر گرفته شود تا شاهد آسیب به سلامت آنها به ویژه کودکان و افراد تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی نباشیم.

در ادامه نماینده دولت در رابطه با این بند الحاقی گفت: این بند الحاقی دو نکته مهم دارد؛ ابتدا اینکه گفته شده کالابرگ در میان مردم توزیع می شود، اما سوال این است که آیا این کالابرگ از محل همین یارانه های موجود توزیع خواهد شد یا از محل دیگری مانند افزایش قیمت حامل های انرژی است؟ یا یارانه های نقدی کنونی تبدیل به کالا می شوند؟ همچنین ما در بند (پ) ماده ۳۱ چنین حکمی را با همین محتوا تصویب کردیم، بنابراین باید رابطه این حکم با بند (پ) ماده ۳۱ مشخص شود و رابطه آن را با یارانه نقدی شفاف کنیم.

محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی نیز گفت: از آنجا که هر دو این بندها در ماده ۳۱ گنجانده شده اند، مکمل هم هستند که باید تنقیح شوند.

براساس بند الحاقی ۳ ماده۳۱ این لایحه؛ دولت مکلف است به منظور حمایت و حفظ قدرت خرید خانواده های کم برخوردار (پنج دهک اول) و بازنشستگان بر اساس آزمون وسع در سال های اجرای برنامه نسبت به تامین سبد معیشتی ماهانه شامل گوشت قرمز، گوشت سفید، تخم مرغ، پنیر، روغن مایع و ماکارونی به میزان معین از طریق واگذاری کالابرگ الکترونیک به گونه ای عمل نماید که سهم پرداختی خانواده های مذکور در طول سنوات برنامه حداکثر به میزان افزایش حقوق در قانون بودجه سنواتی افزایش یابد.

 

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط ادراك خبر در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید