پنجشنبه, ۱ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2024-11-21
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 195233 |
تاریخ انتشار : ۰۲ دی ۱۴۰۲ - ۱۲:۲۰ |
50 بازدید
۰
5
ارسال به دوستان
پ

به گزارش ادراک خبر، شاهین مستوفی در خصوص اخذ مالیات از پزشکان گفت: پزشکان در هر مرکز درمانی که کار می‌کنند هر مبلغی که آن مرکز درمانی بابت حق الزحمه پرداخت می‌کنند ۱۰ درصد آن به عنوان مالیات اخذ می‌شود و البته این مبالغ به عنوان علی الحساب مالیاتی آن پزشک برای آن سال منظور […]

به گزارش ادراک خبر، شاهین مستوفی در خصوص اخذ مالیات از پزشکان گفت: پزشکان در هر مرکز درمانی که کار می‌کنند هر مبلغی که آن مرکز درمانی بابت حق الزحمه پرداخت می‌کنند ۱۰ درصد آن به عنوان مالیات اخذ می‌شود و البته این مبالغ به عنوان علی الحساب مالیاتی آن پزشک برای آن سال منظور می‌شود که این عدد در سال ۱۴۰۱ به عدد ۱۸۰۰ میلیارد تومان رسید.

وی خاطرنشان کرد: البته با توجه به اطلاعات و آماری که ما داریم پزشکان بیشترین میزان مالیات را در بین مشاغل به سازمان امور مالیاتی پرداخت می‌کنند.
مدیرکل دفتر حسابرسی سازمان امور مالیاتی درباره میزان متوسط مالیات دریافتی پزشکان گفت: متوسط مالیات پرداختی پزشکان در سال ۱۴۰۱ بیشتراز سایر مشاغل و بالغ بر ۴۳ میلیون تومان بود که این عدد برای سایر مشاغل متوسط زیر ۲۰ میلیون تومان است.

مستوفی ادامه داد: متاسفانه در بین پزشکان هم فرار مالیاتی و دریافت وجوه خارج از کارت خوان به صورت نقد یا دریافت سکه و حتی رمز ارز هم وجود دارد که اقدامات لازم برای جلوگیری از این موضوع از طریق دفترمبارزه با پولشویی سازمان امور مالیاتی در حال انجام است.

مدیرکل دفتر حسابرسی سازمان امور مالیاتی تاکید کرد: به محض آنکه اطلاعاتی از سامانه سیستمی در اختیار ما قرار گیرد یا بازرسان سازمان مالیات که به صورت نامحسوس در اجرای قانون بودجه به پزشکان مراجعه می‌کنند، شواهدی مبنی بر فرار مالیاتی به سازمان ارائه دهند، با این پزشکان برخورد خواهد شد و مطالبه مالیات مطابق آنچه مستند به اطلاعات در اختیار سازمان قرار می‌گیرد، اقدام خواهد شد.

این مقام مسوول در سازمان امور مالیاتی تاکید کرد: انتظار از پزشکان محترم به واسطه اینکه قشر فرهیخته جامعه هستند این هست که فرار مالیاتی کمتری داشته باشند یا اساسا فرار مالیاتی نداشته باشند. در این مقطع به واسطه اینکه مردم زمانی که درد و بیماری دارند به پزشکان مراجعه دارند و انتظار این است که پزشکان عزیز ما به جای اینکه بحث کارت به کارت کردن یا وجوه دریافتی مازاد را طلب کنند اول به فکر درمان باشند و از این حیث بحث فرار مالیاتی در بین پزشکان موضوعیت بیشتری پیدا می‌کند.

مستوفی درباره چگونگی محاسبه مالیات برای پزشکان گفت: پزشکان نیز همانند سایر مشاغل برای عملکرد سال ۱۴۰۱ تا ۳۹ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان معاف از مالیات هستند و نسبت به مازاد آن تا ۲۰۰ میلیون تومان ۱۵ درصد، از ۲۰۰ تا ۴۰۰ میلیون ۲۰ درصد و مازاد ۴۰۰ میلیون ۲۵ درصد شامل مالیات می‌شود. البته سود فعالیت پس از کسر هزینه‌ها مورد نظر است.

مدیرکل دفتر حسابرسی سازمان امور مالیاتی در پایان تاکید کرد: سال گذشته با توجه به اینکه الگوریتم‌های مالی و بانکی تغییر کرد و حساب‌های دو و سه مشاغل کنترل شد اجازه داده نشد برخی افراد که فقط فکر می‌کردند فقط دستگاه‌های کارت خوان چک می‌شود، فرار مالیاتی از این محل داشته باشند و از این جهت میزان مالیات دریافتی افزایش داشت.

 

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط ادراك خبر در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید