جمعه, ۲ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-11-22
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 198226 |
تاریخ انتشار : ۰۷ دی ۱۴۰۲ - ۱۴:۴۹ |
51 بازدید
۰
4
ارسال به دوستان
پ

نشست چهارجانبه امضا تفاهم نامه مبارزه با طلاق در مشهد برگزار شد. به گزارش ادراک خبر ، این تفاهم نامه میان آستان قدس رضوی، استانداری خراسان رضوی، شهرداری مشهد و دادگستری خراسان رضوی در حرم مطهر  امضا شد. مدیر امور زائران استانداری خراسان رضوی گفت: در بررسی عوامل طلاق به مسئله‌ای رسیدیم که نشان می‌دهد خانواده‌هایی […]

نشست چهارجانبه امضا تفاهم نامه مبارزه با طلاق در مشهد برگزار شد.

به گزارش ادراک خبر ، این تفاهم نامه میان آستان قدس رضوی، استانداری خراسان رضوی، شهرداری مشهد و دادگستری خراسان رضوی در حرم مطهر  امضا شد.

مدیر امور زائران استانداری خراسان رضوی گفت: در بررسی عوامل طلاق به مسئله‌ای رسیدیم که نشان می‌دهد خانواده‌هایی که به سمت طلاق میروند آمادگی پذیرفتن مسئولیت زندگی را ندارند.

حجت الاسلام گنابادی نژاد، افزود: دختران و پسران مهارت‌ها و هنرهای زیادی دارند اما  تجربه ندارند و نمی‌دانند چطور مهارت‌هایشان را در مسیر زندگی به کار بگیرند.

او افزود: آمار طلاق خانواده‌هایی که از مشاوره‌های طرح سبک زندگی به مدت ۳ سال استفاده کردند فقط ۵ درصد بود که نشانگر موفقیت این طرح است.

او گفت:  از  ۴۰ هزار ازدواج هرسال  در استان،  ۵۰ درصد آن در مشهد و ۵۰ درصد دیگر در شهرستان‌ها اتفاق می افتد بنابر این ما تصمیم گرفتیم این طرح که یک اتفاق موفق بود را به صورت هدیه تقدیم  همه زوج‌های مشهدی کنیم.

در ادامه این نشست فیضی فیضی مدیر عالی حرم رضوی  نیز‌ گفت: آستان قدس رضوی سال‌هاست که تکریم خانواده و ترویج فرهنگ صحیح زناشویی را وظیفه خود می‌داند .

او افزود: آستان قدس رضوی پای موضوع خانواده ایستاده است و  یک رواق را برای ازدواج جوانان قرار داده است تا  از هزینه‌های اضافه اول زندگی زوجین جلوگیری  شود که تا کنون  ۴۵۰ هزار زوج در قالب ین طرح مهمان آستان قدس رضوی  بودند .

فیضی  گفت: همچنین در مورد برگزاری کلاس‌های آموزشی مسائل زناشویی نیز  آستان قدس درکنار استانداری و دیگر دستگاه‌ها ایستاده  است زیرا یکی از دلایل اصلی طلاق بی تجربگی و بلد نبودن درس‌های زندگی مشترک است .

شهردار مشهد نیز در این نشست گفت: شهرداری مشهد در راستای وظایفی که در حوزه فرهنگی برای خود تعریف کرده باشگاهی را تشکیل داده که یک سال است تحت عنوان باشگاه اجتماعی همسران مشهدی و با نام مختصر (باهم) فعالیت می‌کند.

قلندر شریف افزود: ما در این باشگاه هر سال از میان زوج‌هایی که در سال قبل ازدواج کردند ثبت‌نام میکنیم؛ در  یک مراسم افتتاحیه کلاس‌های آموزشی و برنامه‌های این باشگاه به شکل حضوری و مجازی به اطلاع زوج‌ها خواهد رسید.

او گفت: در ابتدای راه با کمک اساتید دانشگاهی زوج‌ها مشاوره‌ها و آموزش‌هایی دارند که باورهای غلط آن‌ها شناسایی خواهد شد و بر اساس آن باورها آموزش در ادامه راه برای زوج‌ها انجام خواهد شد.

قلندر شریف گفت: همچنین ما ستادی نیز در استان به نام ستاد ازدواج دانشجویی تشکیل دادیم  و دلیل تشکیل این ستاد هم این بود که آمار طلاق در ازدواج‌های دانشجویی نیز زیر ۶ درصد است.

نظری استاندار خراسان رضوی نیز در  این جلسه  گفت: ما بر این امر که هماهنگی، پشتیبانی از یکدیگر و کمک دستگاه‌ها در امور مختلف یک امر ضروری برای موفقیت است و ما نیز مامور به انجام کار نیستیم بلکه مامور به نتیجه مطلوب و موفق هستیم.

او افزود: اولین مرحله که ما باید به آن رسیدگی کنیم این است که ازدواج باید درست و پاک شکل بگیرد، یعنی پایه های یک زندگی به شکل سالم شکل بگیرد.

او ادامه داد: دومین مورد این است که یک ازدواج بعد از انجام باید به سرعت عمق پیدا کند، که این عمق را می‌توانیم با آموزش‌های مختلف که در حین زندگی به کار زوج خواهد آمد به دست آوریم.

نظری گفت: مورد بعدی درمورد زوج‌هایی است که زندگی سستی دارند و کم کم دارند به سمت طلاق میروند، که آن قسمت نیز برای ما بسیار حائز اهمیت است که نگذاریم زندگی‌های که قابل بازگشت هستند، از بین بروند.

استاندار خراسان رضوی گفت: تقسیم بندی وظایف میان دستگاه‌‌ها نیز بسیار مهم است، قطعا یک دستگاه نمی‌تواند به تمام موارد رسیدگی کند و ما باید هر دستگاه را نسبت به وظایف و خصوصیاتی که دارد مامور به انجام کار کنیم.

حجت الاسلام والمسلمین مروی تولیت آستان قدس رضوی نیز در پایان این نشست گفت: یکی از تاکیدات جدی رهبر معظم انقلاب در خصوص مسائل اجتماعی از جمله  طلاق است که  ما‌ نیز هرکدام به سهم‌ خود وظیفه داریم که در راه حل این معضل قدم برداریم و برای ریشه کن شدن آن تلاش کنیم.

او افزود: طلاق به خودی خود شبیه به یک واژه ساده است، اما به دنبال خود فقر می‌آورد، نزاع می‌آورد، جرم می‌آورد و اگر خانواده دارای فرزند باشند نیز اتفاق بدتری رخ میدهد.
او افزود:  طلاق  اتفاقی است که اقشار مختلف جامعه درگیر آن هستند و در جامعه به یک امر عادی تبدیل شده است که می‌توانیم در راه فرهنگ سازی اینکه طلاق در صورت رخ دادن چه پیامد‌هایی را برای خانواده خواهد داشت و چه ضربه‌ای را به هر دو طرف و به ویژه به فرزندان می‌زند تلاش کنیم .
حجت الاسلام والمسلمین مروی گفت: شرایط با همکاری دستگاه‌های مختلف برای مبارزه با این آسیب اجتماعی فراهم است و امروز تمام دستگاه‌ها به نهایت اعتماد و اطمینان رسیدیم که در راه حل این مشکل گام برداریم.

تولیت آستان قدس رضوی  گفت: همانطور که در تهران  مسئله طلاق به قوه مجریه و در ادامه به وزارت کشور سپرده شده است، در مشهد نیز ما سکان حل این مشکل را به دست استانداری می‌دهیم و تمام دستگاه‌ها از جمله آستان قدس رضوی برای ریشه کن کردن امر طلاق در کنار استاندار هستیم و هیچ کاری را به شکل مستقل انجام نخواهیم داد.

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط ادراك خبر در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید