یکشنبه, ۱۵ مهر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-10-06
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 208056 |
تاریخ انتشار : ۲۶ دی ۱۴۰۲ - ۹:۱۱ |
223 بازدید
۰
5
ارسال به دوستان
پ

به گزارش ادراک خبر به نقل از تسنیم محمدرضا مریمی، عضو شورای مرکزی جنبش عدالتخواه دانشجویی درباره نقش جنبش دانشجویی در افزایش مشارکت در انتخابات اظهار داشت: سخنان رهبر انقلاب درباره اینکه همه وظیفه داریم در راستای افزایش مشارکت فعالیت و اقدام کنیم، تکلیف را برای همه مشخص کرد. ما نیز به عنوان جنبش دانشجویی […]

به گزارش ادراک خبر به نقل از تسنیم محمدرضا مریمی، عضو شورای مرکزی جنبش عدالتخواه دانشجویی درباره نقش جنبش دانشجویی در افزایش مشارکت در انتخابات اظهار داشت: سخنان رهبر انقلاب درباره اینکه همه وظیفه داریم در راستای افزایش مشارکت فعالیت و اقدام کنیم، تکلیف را برای همه مشخص کرد. ما نیز به عنوان جنبش دانشجویی وظایفی داریم و باید در راستای افزایش مشارکت مردمی در انتخابات پیش رو اقداماتی را انجام دهیم.

وی با بیان اینکه بخشی از این اقدامات را خودمان می توانیم، انجام دهیم و بخشی دیگر مطالبه از دستگاهها و نهادهای مختلفی است که در این زمینه تصمیماتی گرفتند و باید در این راستا پاسخگو باشند که چقدر این تصمیمات به مشارکت کمک می کند، تصریح کرد: وقتی دلایل برخی از مردم که برای شرکت در انتخابات مردد هستند را بررسی می کینم به دو دلیل مهم و موثر یک نبود مجلس در ساختار حکمرانی کشور و دیگری ایجاد فاصله بین خواسته ها و دغدغه های مردم و اقدامات مجلس می رسیم. برخی از مردم معتقدند مجلس در مسائل حساس کشور چندان اثرگذار نیست و در ساختار حکمرانی نقش خاصی ایفا نمی کند در حالیکه همه می دانیم مجلس از نظر قانونی و حقوقی  جایگاه خاصی در حکمرانی کشور دارد اما چرا مردم به این نتیجه رسیدند.

مریمی؛ شناخت مردم از جایگاه مجلس و دیگری بحث نانمایندگی در مجلس را از دلایل ایجاد این نگاه در بین مردم خواند و در توضیح موضوع نمایندگی گفت: منظور از نمایندگی تقلیل دادن جایگاه نماینده به نمایندگی حزبی و سیاسی  که به بحث صلاحیت ها مربوط می شود نیست منظور این است که برخی دغدغه ها و مطالباتی که در بین مردم وجود دارد اساسا دغدغه مجلس و نمایندگان نیست لذا در این خصوص شکافی شکل می گیرد و مردم احساس می کنند، مجلس برای آنها موضوعیتی ندارد. مصداق این مسئله طرح صیانت بود که چالش هایی را در مجلس و جامعه داشت ولی جزو دغدغه های اصلی مردم نبود.

عضو شورای مرکزی جنبش عدالتخواه دانشجویی با اشاره به اینکه ما به عنوان جریان دانشجویی که طبق نظرات رهبر انقلاب باید نقش حلقه میانی را بین مسئولان و مردم ایفا کنیم، تاکید کرد: معتقدیم باید در انتخابات کنش جدی داشته باشیم و تمام عزممان را در کم کردن فاصله بین مطالبه و دغدغه مردم و برنامه ها و اقدامات نمایندگان مجلس قرار دهیم  تا این فاصله وجود دارد  ناامیدی ایجاد می شود. باید تلاش کرد این فاصله را کم کرد. فضای انتخاباتی هیجانی است، مردم مطالباتی را بیان می کنند کاندیداها این دغدغه را می شوند و قول هایی می دهند و همین موضوع مقدمه ای  برای بیشتر شدن این شکاف می شود.

عضو شورای مرکزی جنبش عدالتخواه دانشجویی خاطرنشان کرد: مطالبات جدی در راستای عادلانه تر برگزار شدن مجلس و ماده ۷۵ قانون انتخابات، منع تبلیغات هیئت ها و عوامل اجرایی، موضوع تایید صلاحیت ها یا عدم احراز صلاحیت ها و نبود شفافیت کافی در دلایل رد صلاحیت ها از سوی شورای نگهبان حداقل در مواردی که طبق قانون منعی برای اعلام آنها وجود ندارد از جمله حداقل ترین کنش های است که جریان دانشجویی می تواند آن را دنبال کند.

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط ادراك خبر در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید