به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری تسنیم، اولین همایش بینالمللی “غزه زنده است” با محوریت اصلی فعال کردن دیپلماسی زنان در حوزه مقاومت امروز در دانشگاه الزهرا(س) با هدف فعال کردن دیپلماسی زنان در حوزه مقاومت، پاسداشت مقام انسانیت، همدردی با مردم مظلوم و مقتدر غزه به ویژه زنان و کودکان و تبیین ابعاد گوناگون عملیات […]
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری تسنیم، اولین همایش بینالمللی “غزه زنده است” با محوریت اصلی فعال کردن دیپلماسی زنان در حوزه مقاومت امروز در دانشگاه الزهرا(س) با هدف فعال کردن دیپلماسی زنان در حوزه مقاومت، پاسداشت مقام انسانیت، همدردی با مردم مظلوم و مقتدر غزه به ویژه زنان و کودکان و تبیین ابعاد گوناگون عملیات “وعده صادق” در مقابل رژیم صهیونیستی با حضور جمعی از وزیران، سفرای کشورها، نماینده حماس در تهران، نماینده جنبش جهاد اسلامی و فعالان سیاسی و بینالمللی در حال برگزاری است.
ناظم بکائی رئیس دانشگاه الزهرا در ابتدای این مراسم گفت: ما در این برهه به بحران سختی رسیدهایم، اینک زمان رویاروی حق و باطل و زمان ظهور آخرین ذخیره الهی برای نجات بشریت رسیده است.
وی ادامه داد: اینک ۲۰۰ روز از اتفاقات غزه میگذرد، آن هم در پیش چشمان بی فروغ انسانها و شاهدان بی تفاوت. زنان و کودکان گرسنگی را در شعب ابی طالب کشیدهاند و اینک دوباره در غزه. تشنگی را در عاشورا کشیدهاند و اینک در غزه. حمله و غارت و اسارت را دیدهاند اما این بار در غزه.
ناظم بکائی با اشاره به اینکه ما در دانشگاه الزهرا دست در دست هم برای گذر از این برهه خجالتآور بشری بهپا خواستهایم، اظهار داشت: ما باید در بستر دانشگاهی با کمک دانشمندان مختلف و فعال کردن دیپلماسی علمی به یاری زنان و کودکان غزه برویم که برای این مسیر هم سرداران زیادی را تقدیم کردهایم.
رئیس دانشگاه الزهرا با تاکید بر سخنان رهبری در خصوص وعده صادق و دفاع ایران گفت: رهبری پس از وعده صادق به بار اصلی زحماتی که در این بین بر دوش همسران و فرزندان نیروهای مسلح است تاکید داشتند.
* خزعلی: ۶۰ هزار زن باردار در غزه شرایط بحرانی دارند
انسیه خزعلی معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری در ادامه این مراسم با اشاره به اوضاع بحرانی زنان و کودکان غزه خاطرنشان کرد: طی ۶ ماه گذشته زنان و کودکان غزه سختترین رنج ها و شکنجه را تحمل کردهاند. بیش از ۳۵ هزار شهید در غزه را زنان و کودکان تشکیل میدهند.
وی افزود: بیش از ۳۵۰۰ زن بیوه شدهاند. گرسنگی، قحطی، فشار، شکنجه و آزار متاسفانه عادت روزمرهای شده که از غزه به نمایش در میآید. ۷۰ درصد قربانیان جنگ اخیر را زنان و کودکان تشکیل میدهند و این در حالی است که در بازه زمانی ۲۰۰۸ تا ۲۰۲۳ کمتر از ۱۴ درصد مرگ و میر فلسطینیان را زنان و کودکان تشکیل میدادند.
خزعلی با اعلام این خبر که ۶۰ هزار زن باردار در غزه در شرایط طاقت فرسا به سر میبرند، گفت: ۷۵ درصد مجروحان غزه را زنان و ۷۰ درصد مفقودان نیز زنان و کودکان غزه تشکیل میدهند و متاسفانه مجامع بین المللی سخنی ضعیف بدون عملیات بر زبان جاری میکنند و اگر وتو همان را هم خاموش نکند.
معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری تاکید کرد: ۲۲۵ قطعنامه بیخاصیت تاکنون توسط شورای امنیت ملی صادر شده که ۵۵ قطعنامه را امریکا وتو کرده است. آیا میتوان امیدی به این مجامع بست؟ آیا امروز روز سخن، گفتمان و منطق است؟ یا زبانی جز زبان قدرت برای تفهیم به خونخواران و جنایتکارانی که به نسلکشی در پیش هزاران دوربینی که کار آنها را مخابره میکند لازم است؟ آنها با وجود همه اینها با وقاهت به کار خود ادامه میدهند وظیه ما آماده شدن در مقابل آنان است.
خزعلی یادآور شد: از مومنین خواسته شده تا در برابر ظلم، قدرت داشته باشند. حال بخشی از این قدرت در علم و تکنولوژی و موشکهای نقطهزن قرار دارد و فریادهای صحیح و رساست که میتواند پیام مظلومین را آنچنان مخابره کند که به گوش همگان برسد. در این بین فریاد «فلسطین باید آزاد شود» سهم به سزایی خواهد داشت چرا که سخن امروز دانشجویان به رسمیت شناخته شدن یک کشور، آن هم فلسطین است.
وی با اشاره به نابودی تمام قلعهها و گنبدهای آهنین دشمن گفت: این نابودی با قدرت رسانه، قلم و علم و دانش محقق شد و نه فقط موشک. خانههایی که طی دهههای گذشته به واسطه جنجال و دروغ ایجاد کرده بودند، همگی فرو ریخت و همان رسانه ها عامل فروریختن زندگی عنکبوتی آنها شد و این قدرت مردم را نشان میدهد.
معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری در پایان گفت: دوره موشک تمام نشده، وقتی زبان؛ وتو میشود. دشمن همه آنچه به غلط ترسیم و به جهان ارائه کرد بود با یک رعب فروریخت.
انتهای پیام/