جمعه, ۲ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2024-11-22
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 237732 |
تاریخ انتشار : ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۷ |
24 بازدید
۰
4
ارسال به دوستان
پ

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، قیمت نفت در اولین ساعات تجارت در روز دوشنبه در آسیا کاهش یافته است. مذاکرات صلح بین رژیم صهیونیستی و حماس در قاهره ترس از گسترده شدن درگیری در خاورمیانه را کاهش داده و اطلاعات تورم آمریکا بیش از پیش دورنمای کاهش زود هنگام نرخ بهره فدرال […]

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، قیمت نفت در اولین ساعات تجارت در روز دوشنبه در آسیا کاهش یافته است. مذاکرات صلح بین رژیم صهیونیستی و حماس در قاهره ترس از گسترده شدن درگیری در خاورمیانه را کاهش داده و اطلاعات تورم آمریکا بیش از پیش دورنمای کاهش زود هنگام نرخ بهره فدرال رزرو را کمرنگ کرده است.
قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با ۸۲ سنت معادل ۰.۹۲ درصد کاهش به ۸۸ دلار و ۶۸ سنت رسید. نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا هم با ۷۰ سنت معادل ۰.۸۳ درصد کاهش ۸۳ دلار و ۱۵ سنت معامله می‌شود.
آغاز تلاش‌ها برای میانجی‌گری جهت آتش بین رژیم صهیونیستی و حماس تنش‌های ژئوپلیتیکی را آرام کرده است. یک هیئت نمایندگی از سوی حماس قرار است در روز چهارشنبه در قاهره برای مذاکرات صلح دیدار کنند.
وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی در روز شنبه گفت حمله به رفح که بیش از یک میلیون فلسطینی در آن پناه گرفته‌اند، در صورت رسیدن به قراردادی که نتیجه آن آزادسازی گروگان‌های این رژیم باشد متوقف خواهد شد.

سخنگوی کاخ سفید گفت رژیم صهیونیستی موافقت کرده به نگرانی‌های آمریکا در مورد تاثیرات بشر دوستانه این حمله احتمالی گوش دهد.
بازارها همچنین در حال بررسی نتیجه سیاست گذاری فدرال رزرو در اجلاس اول ماه مه هستند.
اطلاعات اقتصادی آمریکا در روز جمعه نشان داد تورم در این کشور ۲.۷ درصد در ۱۲ ماه منتهی به ماه مارس افزایش یافته که بالاتر از هدف ۲ درصد بانک مرکزی بوده است. پایین آمدن نرخ تورم احتمال کاهش زود هنگام نرخ بهره را افزایش می‌دهد که می‌تواند باعث رشد اقتصاد و بالا رفتن تقاضا برای نفت شود.
اما ادامه تورم بالا در آمریکا نگرانی در مورد به تعویق افتادن زمان کاهش نرخ بهره را افزایش داده است.
ارزش دلار هم با احتمال افزایش نرخ بهره بالا رفته و خرید نفت را برای دارندگان سایر ارزهای دنیا گران‌تر کرده است.
در آن سوی دنیا، دورنمای تقاضا برای نفت در چین، به عنوان دومین اقتصاد بزرگ دنیا،  به خاطر کند شدن رشد سود صنعتی در این کشور تیره و تار شده است.
بازار نفت همچنین تحت تاثیر مختل شدن عرصض نفت روسیه به خاطر حمله‌های پهپادی اوکراین به پالایشگاه‌های نفت این کشور قرار دارد.
انتهای پیام/۵۳

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط ادراك خبر در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید