جمعه, ۳۰ شهریور ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-09-20
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 240173 |
تاریخ انتشار : ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۵:۵۷ |
16 بازدید
۰
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش خبرگزاری تسنیم، نشریه نیوزویک آمریکا در گزارشی با انتشار نتایج نظرسنجی اختصاصی اخیر خود به این موضوع اذعان کرد که اکثر مردم این کشور فکر می‌کنند که اقتصاد در مسیر اشتباهی پیش می‌رود و بسیاری نیز برنامه اقتصادی جو بایدن موسوم به “بایدنومیکس” Bidenomics را عامل آن می‌دانند. در ادامه این گزارش آمده […]

به گزارش خبرگزاری تسنیم، نشریه نیوزویک آمریکا در گزارشی با انتشار نتایج نظرسنجی اختصاصی اخیر خود به این موضوع اذعان کرد که اکثر مردم این کشور فکر می‌کنند که اقتصاد در مسیر اشتباهی پیش می‌رود و بسیاری نیز برنامه اقتصادی جو بایدن موسوم به “بایدنومیکس” Bidenomics را عامل آن می‌دانند.

در ادامه این گزارش آمده است: اما کارشناسان (اقتصادی) در گفتگو با نیوزویک می‌گویند که وضعیت اقتصاد ایالات متحده در مقایسه با اکثر اقتصادهای غربی نسبتاً خوب است.

بر اساس این گزارش، بدبینی بسیاری از آمریکایی‌ها نسبت به اقتصاد این کشور، “احتمالاً با این واقعیت مرتبط است که تصویر اقتصادی به طور عینی پیچیده است و درک آن در حال حاضر دشوار است.”

این بدبینی گسترده مردم آمریکا نسبت به اقتصاد در نتایج نظرسنجی موسسه مشاوره‌ای استراتژی “ردفیلد و ویلتون” Redfield & Wilton Strategies  منعکس شده است که به نمایندگی از نیوزویک در ۱۱ آوریل انجام شد.

طبق این نظرسنجی، حدود ۵۰ درصد از آمریکایی ها معتقدند که اقتصاد ایالات متحده در مسیر اشتباهی قرار دارد، در حالی که تنها ۲۵ درصد از آنها معتقدند که این اقتصاد در مسیر درستی حرکت می‌کند.

این گزارش می‌افزاید: نظر آمریکایی‌ها همچنین نسبت به وضعیت مالی خود منفی است. حدود ۴۲ درصد از پاسخ دهندگان گفتند که وضعیت مالی آنها در سال گذشته بدتر شده است. تنها ۲۶ درصد گفتند که بهبود یافته است، در حالی که ۳۲ درصد گفتند که ثابت مانده است.

حدود ۴۷ درصد از آمریکایی ها می‌گویند که اکنون از نظر مالی بدتر از سه سال قبل هستند، در مقابل ۲۶ درصد گفته‌اند وضعیت بهتری دارند و ۲۷ درصد نیز می‌گویند که وضعیتشان تقریباً مشابه همان دوران است.

حدود ۴۵ درصد نیز گفتند که اکنون وضعیتشان بدتر از قبل از همه گیری کرونا است، در حالی که ۲۸ درصد اعلام کردند که وضعیت بهتری دارند و ۲۷ درصد تقریباً وضعیت مشابهی را تجربه می‌کنند.

این نظرسنجی بر اساس مصاحبه با ۱۵۰۰ رای دهنده واجد شرایط در این کشور صورت گرفته است.

انتهای پیام/

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط ادراك خبر در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید