جمعه, ۲ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2024-11-22
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 244904 |
تاریخ انتشار : ۱۲ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۰ |
29 بازدید
۰
4
ارسال به دوستان
پ

اله وردی دهقانی عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، درباره رفتن به سمت مالیات ستانی هوشمند و گذر از شیوه مالیات ستانی سنتی گفت: هر چه قدر در زمینه مالیات ستانی شفافیت داشته باشیم و با سیستم‌های آنلاین اقدام به اخذ مالیات کنیم به نفع کشور […]

اله وردی دهقانی عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، درباره رفتن به سمت مالیات ستانی هوشمند و گذر از شیوه مالیات ستانی سنتی گفت: هر چه قدر در زمینه مالیات ستانی شفافیت داشته باشیم و با سیستم‌های آنلاین اقدام به اخذ مالیات کنیم به نفع کشور است.

وی در ادامه بیان کرد: یکی از منابع مهم و مطمئن‌ترین منبع دولت برای تأمین هزینه‌ها اخذ مالیات است. نکته حائز اهمیت در اخذ این مالیات عادلانه بودن، سیستمی و هوشمند بودن این روند است.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس ادامه داد: هر چه قدر ما به سمت سیستمی شدن فرآیند اخذ مالیات‌ها حرکت کنیم می‌توانیم عدالت در اخذ مالیات را محقق کنیم، متأسفانه در کشور ما افرادی هستند که درآمد‌های بالا دارند ولی از پرداخت مالیات هم طفره ‌می‌روند.

این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: خیلی از مشاغل مثل کارمندان، کارگران و حقوق بگیران چون سیستمی حقوقشان را دریافت می‌کنند به محض پرداخت مالیات این حقوق از آن‌ها کسر می‌شود و بعضی از صنوف هم هستند که درآمد‌های اضافی دارند و با استفاده از فرآیند‌های غیر قانونی مثل کالای قاچاق و از طریق طی کردن اقتصاد زیرزمینی مالیات پرداخت نمی‌کنند و حجم بالایی از درآمد را به خودشان اختصاص می‌دهند.

این نماینده مجلس یازدهم توضیح داد: دولت بایستی برنامه‌هایی داشته باشد که بتواند به راحتی مالیات را از مشاغل بگیرد، به این وسیله افرادی که در حوزه قاچاق و فعالیت‌های غیرمولد اقداماتی انجام می‌دهند هم شناسایی می‌شوند و جلوی قاچاق به این وسیله گرفته می‌شود. این کالا‌های وارداتی باید از مبادی رسمی وارد شود و شامل مالیات و…. هم بشود تا درآمد‌های مالیاتی دولت هم محقق شود و عدالت مالیاتی هم در کشور برقرار باشد.

وی افزود: بر اساس تبصره ماده ۱۰۰ افراد خودشان می‌توانند اطلاع خود را ببینند و اظهارنامه پیش‌فرض تهیه شده است که همه چیز سیستمی و هوشمند بوده است، حتی به این وسیله افراد می‌توانند هر نوع معافیت مالیاتی مشمول را هم بگیرند که در وضعیت قبلی مشخص نبود شامل آن‌ها بشود یا خیر. در کنار این موضوع تقاطع‌گیری داده‌ها و سامانه‌های هوشمند نیز کمک ویژه‌ای به ما کردند و اگر این سامانه‌های هوشمند را به مرور تکمیل کنیم دیگر هرگز فرار مالیاتی هم نخواهیم داشت و می‌توانیم به روز مالیات را به صورت عادلانه اخذ کنیم و مودی نیز با توجه به مزایای ذیل تبصره ماده ۱۰۰ به سمت این نوع مالیات ستانی خواهد آمد.

انتهای پیام/

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط ادراك خبر در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید