معاون فرهنگی وزیر علوم با اشاره به ظرفیت جشنواره “حرکت” در شناسایی نیروی کار متخصص و کارآمد برای شرکتهای دانشبنیان، گفت: ما در حال فراهم کردن بستری هستیم تا از طریق طرحهای کلانی که توسط پارکها سنجش و رصد میشود و همچنین بستری که به صورت ارگانیک توسط ظرفیتهای انجمنهای علمی شکل میگیرد، حل مسئله […]
معاون فرهنگی وزیر علوم با اشاره به ظرفیت جشنواره “حرکت” در شناسایی نیروی کار متخصص و کارآمد برای شرکتهای دانشبنیان، گفت: ما در حال فراهم کردن بستری هستیم تا از طریق طرحهای کلانی که توسط پارکها سنجش و رصد میشود و همچنین بستری که به صورت ارگانیک توسط ظرفیتهای انجمنهای علمی شکل میگیرد، حل مسئله واقعی، رقم بخورد.
به گزارش ادارک خبر به نقل از تسنیم دکتر عبدالحسین کلانتری گفت:، در خصوص رویکرد وزارتخانه برای همکاری انجمنهای علمی و اتاقهای فکر وزارت علوم و ظرفیت تعریف طرحهای کلان در جشنواره حرکت، توضیح داد: برای طرحهای کلان ما از پارک فناوری پردیس برای حضور در این جشنواره دعوت کردیم و حدودا ۹ مجموعه، شرکت استآرتاپی و مراکز رشد در این جشنواره حضور پیدا میکنند.
وی ادامه داد: در رویداد اینوتکس که حدود دو هفته پیش برگزار شد، ما مذاکراتی با مجموعه مسئولان پارکهای علم و فناوری داشتیم. در این مذاکرات این مسئولان تاکید میکردند که شرکتهای دانشبنیان و مراکز رشد، به شدت کمبود نیروی انسانی کارآمد، خلاق و متخصص دارند.
معاون فرهنگی وزیر علوم با اشاره به امکان شناسایی ظرفیتهای دانشجویان در جشنواره بینالمللی حرکت، عنوان کرد: مسئولان پارکهای علم و فناوری از ایجاد بستری برای شناسایی ظرفیتهای ناب دانشجویی استقبال کردند و ما در حال فراهم کردن بستری هستیم تا از طریق طرحهای کلانی که توسط پارکها سنجش و رصد میشود و همچنین بستری که به صورت ارگانیک توسط ظرفیتهای انجمن علمی شکل میگیرد، حل مسئله واقعی، رقم بخورد.
کلانتری با بیان اینکه ارتباط با اتاقهای فکر تا الان در این حوزه اتفاق نیفتاده است، توضیح داد: چراکه رویکرد اتاقهای فکر، مسائل کلان فرهنگی اجتماعی در حوزههای مباحث اقتصادی و … است. حدود ۱۷ اتاق فکر در دولت جدید شکل گرفته و آنها در حال بررسی رویکردهای کلان و چشماندازها هستند. این اتاقهای فکر، بستر خوبی برای تعامل هستند و میتوان از خروجی و بستههای سیاستی آنها، برای جهتگیری کلان انجمنهای علمی و فعالیتهای فرهنگی اجتماعی استفاده کرد.
انتهای پیام