یکشنبه, ۴ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-11-24
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 247055 |
تاریخ انتشار : ۲۱ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۷:۵۶ |
22 بازدید
۰
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، علی کریم‌پور، دبیر اجرایی نهضت احیای واحدهای اقتصادی نهاد ریاست جمهوری در اولین همایش ملی عرضه اعتباری محصولات پتروشیمی اظهار داشت: رییس جمهور شهید به صورت تخصصی مباحث حقوقی و اقتصادی را برای احیای واحدهای اقتصادی پیگیری می‌کردند و بیش از ۹۰۰۰ واحد اقتصادی در کشور که تعداد زیادی […]

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، علی کریم‌پور، دبیر اجرایی نهضت احیای واحدهای اقتصادی نهاد ریاست جمهوری در اولین همایش ملی عرضه اعتباری محصولات پتروشیمی اظهار داشت: رییس جمهور شهید به صورت تخصصی مباحث حقوقی و اقتصادی را برای احیای واحدهای اقتصادی پیگیری می‌کردند و بیش از ۹۰۰۰ واحد اقتصادی در کشور که تعداد زیادی از آنها در صنایع پایین‌ دستی پتروشیمی بودند در زمان سه‌ساله این دولت احیا شدند.

وی افزود: با احیای این ۹۰۰۰ واحد اقتصادی که حدود ۵۰۰۰ واحد آن به‌صورت کامل تعطیل بودند، بیش از ۲۱۵ هزار نفر شغل به صورت مستقیم و غیرمستقیم ایجاد شد.

کریم‌پور میزان سرمایه احیا شده با احیای واحدهای اقتصادی در دولت سیزدهم را ۳۰۰ همت اعلام کرد و گفت: هیچ واحد اقتصادی الان در کشور نمی توانیم پیدا کنیم که به‌راحتی تعطیل شود، چرا که با اصلاح سازوکارهایی، دیگر مثل گذشته واحدهای اقتصادی با بروز مشکلات، سریعا به سمت تعطیلی سوق پیدا نمی‌کنند.

وی ادامه داد: دهه ۹۰ دهه تعطیلی کارخانه ها بود، ولی در سه سال فعالیت دولت سیزدهم، یک کارخانه توسط بانک ها تعطیل نشد.

دبیر اجرایی نهضت احیای واحدهای اقتصادی نهاد ریاست جمهوری تصریح کرد: به جرات می توانیم بگوییم با استفاده از ظرفیت هایی که در خود دولت وجود داشته، راه‌های مختلفی داریم که واحدی به هیچ عنوان تعطیل نشود.

وی افزود: یک کاری که در نهضت احیا کردیم و خدمت رئیس جمهور شهید ارائه شد و تأکید ایشان بود که به جد ادامه یابد، مباحثی در جهت تأمین سرمایه در گردش و خوراک واحدها از جمله همین بحث عرضه اعتباری محصولات پتروشیمی بود؛ همچنین بحث‌هایی چون برات الکترونیکی، صندوق های سرمایه گذاری خصوصی، صندوق‌های پژوهشی و شرکت‌های پروژه از دیگر مباحث مورد تأکید بود.

کریم‌پور استفاده از ظرفیت‌های بخش خصوصی در راستای احیای واحدهای اقتصادی را افتخاری در دولت سیزدهم دانست و گفت: بیش از ۱۰۰۰ واحد اقتصادی توسط احیاگرهای خصوصی احیا شده‌اند که این استفاده از ظرفیت‌های بخش‌های غیردولتی در اقتصاد، هنر دولت سیزدهم بود.

وی ادامه داد: عرضه اعتباری پتروشیمی از کارهای زیرساختی است، این کار باید در صنعت فولاد، صنعت مس ، صنعت آلومینیوم و در زنجیره لوازم خانگی هم تکرار شود تا چرخ تولید در تمامی این بخش‌های مهم بچرخد؛ شرکت ملی صنایع پتروشیمی باید تجارب موفق خویش را در اختیار صنایع دیگر قرار دهد.

دبیر اجرایی نهضت احیای واحدهای اقتصادی نهاد ریاست جمهوری خاطرنشان کرد: صنعت پتروشیمی در این دولت قله زنی کرده است، از حدود ۲ سال پیش تاکنون بالغ بر ۱۲۰ همت تأمین مالی با عرضه اعتباری شده و در برخی ماه‌ها میزان عرضه اعتباری به ۱۰ همت رسیده که این موفقیت، افتخارآمیز است.

انتهای پیام/

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط ادراك خبر در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید