به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، “طرح کارورزی” یکی از برنامههای مهم دولت در راستای رونق تولید و ایجاد اشتغال برای جوانان جویای کار به ویژه فارغ التحصیلان است و تسهیل در جذب و بکارگیری جوانان در بنگاه ها و ایجاد انگیزه کارآفرینی و کسب و کار در دانش آموختگان برای ورود به بازار کار […]
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، “طرح کارورزی” یکی از برنامههای مهم دولت در راستای رونق تولید و ایجاد اشتغال برای جوانان جویای کار به ویژه فارغ التحصیلان است و تسهیل در جذب و بکارگیری جوانان در بنگاه ها و ایجاد انگیزه کارآفرینی و کسب و کار در دانش آموختگان برای ورود به بازار کار از مهمترین اهداف اجرای این طرح به شمار می رود.
وزارت کار با اجرای طرح کارورزی، زمینه آشنایی کارورزان با محیط کار از طریق دوره های آموزشی و تامین نیروی کار مورد نیاز کارفرمایان بنگاههای اقتصادی را فراهم کرده است.
عملکرد دفتر سیاستگذاری و توسعه اشتغال از سال ۱۴۰۰ تا پایان سال ۱۴۰۲ بیانگر این است که تعداد بنگاه های ثبت نام کننده در طرح کارورزی حدود ۲۹هزار و ۷۶۳مورد بوده است و تعداد بنگاه های حائز شرایط جذب کارورز حدود ۲هزار و ۷۹۱ مورد و تعداد قراردادهای منعقده برای پذیرش کارورز از سوی کارفرما حدود۱۳هزار و ۸۶۰ مورد و تعداد جذب و به کارگیری کارورز توسط بنگاه حدود ۶هزار و ۸۷۲ مورد بوده است.
نمودارهای جدید از رصد توزیع ثبت نام شدگان طرح کارورزی بیانگر این است که متقاضیان کارورزی در رشته های علوم انسانی, فنی و مهندسی, علوم پایه و مهندسی کشاورزی و منابع شرکت کرده اند. همچنین ۱۴.۱۱ درصد متقاضان کارشناسی ارشد,۰.۲۱ درصد دکترا و ۵.۰۲درصد کاردانی,۰.۰۳ درصد حوزوی,۸۰.۶۴درصد کارشناسی بوده اند.
انتهای پیام/