به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم سازمان دامپزشکی کشور با صدور اطلاعیه بهمناسبت ایام تاسوعا و عاشورای حسینی(ع) توصیههای بهداشتی برای ذبح دام ارائه کرد. مشروح این اطلاعیه ذیل مطلب آمده است: ضمن تسلیت ایام عزاداری سرور و سالار شهیدان، حضرت اباعبدالله الحسین(ع)، به اطلاع مردم عزیز ایران می رسانیم بهمنظور حفظ سلامت هموطنان گرامی […]
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم سازمان دامپزشکی کشور با صدور اطلاعیه بهمناسبت ایام تاسوعا و عاشورای حسینی(ع) توصیههای بهداشتی برای ذبح دام ارائه کرد.
مشروح این اطلاعیه ذیل مطلب آمده است:
ضمن تسلیت ایام عزاداری سرور و سالار شهیدان، حضرت اباعبدالله الحسین(ع)، به اطلاع مردم عزیز ایران می رسانیم بهمنظور حفظ سلامت هموطنان گرامی و تأمین بهداشت عمومی جامعه، سازمان دامپزشکی کشور و اداراتکل دامپزشکی در سطح استانها آماده بازرسی بهداشتی و شرعی دامهای قربانی شما در روز تاسوعا و عاشورای حسینی است.
بازرسان بهداشت گوشت دامپزشکی و ناظرین شرعی با استقرار در نقاط مختلف شهرها بهویژه در محل کشتارگاههای دامی (ثابت و سیار)، دامهای کشتاری شما را از نظر آلودگی به عوامل بیماریزا بالاخص بیماریهای مشترک بین انسان و دام بازرسی نموده و سلامتی شما مصرفکنندگان عزیز را از ابتلاء به بیماریها تضمین خواهند نمود.
از مردم عزیز خواستاریم بهمنظور حفظ سلامت خود و سایر شهروندان توصیههای بهداشتی ذیل را جدی بگیرند:
۱ ـ از ذبح دام خارج از چرخه نظارت بهداشتی دامپزشکی مثل ذبح در معابر عمومی، خیابان و منازل اکیداً خودداری نمایند.
۲ ـ گوشت و آلایش خوراکی دام ذبحشده را قبل از مصرف حداقل ۲۴ ساعت در دمای صفر تا ۴ درجه سانتیگراد (یخچال) نگهداری نمایند.
۳ ـ برای قطعه کردن گوشت و شستوشوی آن حتماً از دستکش استفاده نمایند.
۴ ـ از برشدادن کیستها و آبسههای موجود بر روی لاشه و دل و جگر جداً خودداری نمایند.
۵ ـ اندامها و ضایعات غیرقابلمصرف را بههیچوجه در اختیار حیوانات قرار ندهند.
۶ ـ گوشت و آلایش خوراکی را حتیالامکان کاملاً بپزند و سپس مصرف نمایند.
۷ ـ وسایل و سایر تجهیزات در تماس با گوشت و آلایش را بهخوبی بشویند و ضدعفونی نمایند.
انتهای پیام/+