به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، در بخشی از گزارش سازمان حسابرسی مربوط به دوره ۶ ماه منتهی به شهریور ۱۴۰۲ به درآمدهای راهآهن جمهوری اسلامی ایران از محل اجاره، یارانه، فروش اموال، جریمهها و سوخت و روغن اشاره شده است. بر این اساس درآمد شرکت راه آهن از اجاره طی ۶ ماه منتهی به […]
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، در بخشی از گزارش سازمان حسابرسی مربوط به دوره ۶ ماه منتهی به شهریور ۱۴۰۲ به درآمدهای راهآهن جمهوری اسلامی ایران از محل اجاره، یارانه، فروش اموال، جریمهها و سوخت و روغن اشاره شده است.
بر این اساس درآمد شرکت راه آهن از اجاره طی ۶ ماه منتهی به شهریور سال قبل ۱۹۵۸۵۰۵ میلیون ریال (۱۹۵ میلیارد و ۸۸۰ میلیون تومان) بوده است. این درآمدها در مدت مشابه سال ۱۴۰۱ حدود ۱۰۰ میلیارد تومان بوده است.
درآمدهای ناشی از وجوه حاصل از یارانه تخصیصی در سال گذشته صفر بوده، در حالی که این درآمدها در سال ۱۴۰۱ حدود ۱۹۰ میلیارد تومان بوده است.
سود ناشی از فروش اموال اسقاطی و ضایعات راه آهن شامل تراورس، بشکه، ضایعات فلزی و کفش ترمز در مدت یاد شده حدود ۱۱ میلیارد تومان بوده است.
درآمدهای شرکت راه آهن حاصل از جریمه شرکتهای ریلی به ترتیب شامل حدود ۳۹۹ میلیارد و ۲۲۳ میلیون تومان به دلیل تاخیر در پرداخت بدهیها (رشد بیش از ۵۰۰۰ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱)، مبلغ ۳۶۵۳۶ میلیون ریال بابت کسر از صورت وضعیت پیمانکاران و مبلغ ۱۰۴۰۶۱ میلیون ریال بابت جبران خسارت وارده به اموال و داراییهای راه آهن بوده است.
در ۶ ماه منتهی به شهریور سال ۱۴۰۱ درآمدهای راه آهن از محل جریمه شرکتهای ریلی حدود ۷.۵ میلیارد تومان بوده است.
درآمدهای شرکت مذکور از محل فروش سوخت و روغن نیز با رشد حدود ۲۷۲ درصدی از ۲۱ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان به ۸۱ میلیارد و ۲۲۹ میلیون تومان افزایش یافته است.
انتهای پیام/