به گزارش خبرنگاراقتصادی خبرگزاری تسنیم، مشکلات بسیاری در حوزه روابط کار وجود دارد و یکی از آن ها این است که تشکل های کارگری اعتقاد دارند که به صورت سه جانبه در تمام تصمیمات دیده نمی شوند و قدرت کافی برای دفاع از حقوق کارگران را ندراند. علی حسین رعیتی فرد ، معاون روابط کار […]
به گزارش خبرنگاراقتصادی خبرگزاری تسنیم، مشکلات بسیاری در حوزه روابط کار وجود دارد و یکی از آن ها این است که تشکل های کارگری اعتقاد دارند که به صورت سه جانبه در تمام تصمیمات دیده نمی شوند و قدرت کافی برای دفاع از حقوق کارگران را ندراند.
علی حسین رعیتی فرد ، معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در این باره بیان کرده است: دولت سیزدهم بیشترین تلاش را برای میدان دادن به تشکلهای کارگری انجام دادیم. پیوستن به کنوانسیونهای سازمان جهانی کار مراحلی دارد که تا حدی طولانی است. ابتدا باید وزارت کار اقدامات کارشناسی مربوطه را انجام دهد. بعد از تایید دولت به مجلس رود و بعد از اینکه کنوانسیون مربوطه در مجلس تایید شد، دوباره در دولت تصویب شود.
وی گفت: تصویب کنوانسیون ۱۵۵درباره بهداشت حرفهای و ایمنی حدود سه سال طول کشید. اکنون نیز تازه آییننامههای آن در دولت مصوب شده است.
رعیتی فرد اظهار داشت: ما اکنون کنوانسیونهایی را در حوزه تشکلها در دست اجرا داریم و اقدامات لازم برای پیوستن به آنها از هم اکنون درحال انجام است.
معاون روابط کار وزارت کار افزود: کنوانسیون ۱۸۱درباره بازرسی کار و استفاده از تشکلها در این حوزه و همچنین کنوانسیون ۹۸سازمان جهانی کار درباره سه جانبهگرایی میان تشکلها است، که اخیرا در حین انجام کارهای کارشناسی آنها هستیم و انشالله به مجلس جدید ارسال خواهند شد.
انتهای پیام/