محمد طاهریانمقدم روز یکشنبه با اعلام این خبر به خبرنگار ایرنا افزود: استاد علیاکبر بهاری پیشکسوت موسیقی مقامی چناران یکی از گنجینههای موسیقی شهرستان است که در سازهای قشمه، سرنا، کمانچه، تار و … مهارت دارد. مسوول نمایندگی میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی چناران ادامه داد: استاد بهاری از عاشقهای شهرستان چناران است که مهارت نوازندگی […]
محمد طاهریانمقدم روز یکشنبه با اعلام این خبر به خبرنگار ایرنا افزود: استاد علیاکبر بهاری پیشکسوت موسیقی مقامی چناران یکی از گنجینههای موسیقی شهرستان است که در سازهای قشمه، سرنا، کمانچه، تار و … مهارت دارد.
مسوول نمایندگی میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی چناران ادامه داد: استاد بهاری از عاشقهای شهرستان چناران است که مهارت نوازندگی و ساخت سازهای سنتی را از کودکی بهصورت موروثی از پدر خود آموخته است.
طاهریانمقدم بیان کرد:استاد بهاری ۵ فرزند دارد که همگی در نوازنگی و ساخت ساز مهارت دارند.
مسوول نمایندگی میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی چناران اظهارکرد: استاد علی اکبر بهاری متولد سال ۱۳۳۷ است که از سال ۱۳۵۰ فعالیت در زمینه نواختن سازهای سنتی را آغاز کرد.
او یادآور شد: استاد علی اکبر بهاری به عنوان گنجینه زنده بشری به شماره ۳۷ در تاریخ اول اسفند سال ۱۳۹۷ در فهرست نادره کاران، کاملان میراثفرهنگی ناملموس ثبت شده است.
کاشی نصب شده پانزدهمین کاشی ماندگار در حوزه میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری استان خراسان رضوی است و پیش از این نیز کاشیهای ماندگار دیگری بر سردر منازل عثمان محمدپرست، یعقوب دانشدوست، محمدجعفر یاحقی، سیدجلال شمسینژاد، سیدمحمد میرقاسماخویان، محمد علی فضلینژاد، رجبعلی لباف خانیکی، زهرا محسنی و سیدحسن موسوی، اکبرعباسنژاد فرسنگی، غلامعلی عسگری و محمدفاروق کیانیپور و زهرا آخرتی نصب شده است.