به گزارش خبرگزاری تسنیم، مهران سالاریه در خصوص آیین نامه اجرایی واردات خودروهای دست دوم، گفت: برای واردات خودرو به داشتن خودرو فرسوده و یا اینکه خودرو فرسوده به نام خود واردکننده باشد تا در هنگام شماره گذاری، خودرو فرسوده را اسقاط و عوارض را به ستاد نوسازی ناوگان ارائه کند، نیازی نیست. وی با […]
به گزارش خبرگزاری تسنیم، مهران سالاریه در خصوص آیین نامه اجرایی واردات خودروهای دست دوم، گفت: برای واردات خودرو به داشتن خودرو فرسوده و یا اینکه خودرو فرسوده به نام خود واردکننده باشد تا در هنگام شماره گذاری، خودرو فرسوده را اسقاط و عوارض را به ستاد نوسازی ناوگان ارائه کند، نیازی نیست.
وی با بیان اینکه در آیین نامه هم قید شده که نیازی به خودرو فرسوده نیست، افزود: متقاضی در مرحله ترخیص و زمانی که به شماره گذاری خودرو نیاز دارد، باید به سامانه ستاد نوسازی مراجعه و در آنجا گواهی اسقاط را با مبلغ ۳۵ میلیون تومان خریداری کند (این مبلغ توسط سازمان حمایت از مصرف کننده تعیین شده است) و بعد از آن میتواند مجوز شماره گذاری را دریافت و خودرو را ترخیص کند.
سالاریه درباره تعداد گواهی اسقاط مورد نیاز گفت: در ترخیص خودرو ۲ تا هفت گواهی اسقاط نیاز است و این تعداد به نوع خودرو و رتبه انرژی بستگی دارد. این مورد در آیین نامه اجرایی ماده ۱۰ قانون ساماندهی صنعت خودرو کاملا مشخص شده و متقاضیان میتوانند بر اساس آن گواهی اسقاط را خریداری و خودروی مورد نظر را شماره گذاری کنند.
وی ادامهداد: خودروهای برقی و خودروهای هیبریدی کامل مشمول تخفیف در ارائه گواهی اسقاط خواهند شد و متقاضیان میتوانند از این فرصت استفاده و خودرو با آلایندگی کمتر وارد و عوارض کمتری برای شماره گذاری پرداخت کنند.
انتهای پیام/