دوشنبه, ۵ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2024-11-25
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 261003 |
تاریخ انتشار : ۲۴ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۳ |
10 بازدید
۰
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش هنرآنلاین، محمد خزاعی در این نشست میزبان بیش از ۲۰۰ دبیر فرهنگی، خبرنگار، عکاس و تیم تصویری به همراه جمعی از مدیران سینمایی بود. برخی از قبول مسئولیت به خودکشی فرهنگی تعبیر می کردند رئیس سازمان سینمایی در این نشست ضمن قدردانی از تلاش‌ها، زحمات و همراهی رسانه ها طی سه سال دولت […]

به گزارش هنرآنلاین، محمد خزاعی در این نشست میزبان بیش از ۲۰۰ دبیر فرهنگی، خبرنگار، عکاس و تیم تصویری به همراه جمعی از مدیران سینمایی بود.

برخی از قبول مسئولیت به خودکشی فرهنگی تعبیر می کردند

رئیس سازمان سینمایی در این نشست ضمن قدردانی از تلاش‌ها، زحمات و همراهی رسانه ها طی سه سال دولت سیزدهم گفت: روزهای پایانی دولت سیزدهم را سپری می‌کنیم و طبیعتاً، وظیفه بنده است که پیش از تمام شدن این مسئولیت از شما اهالی رسانه قدردانی کنم. در این ۳ سال دوران تلخ و شیرینی را در سازمان سینمایی طی کرده‌ایم و فراز و نشیب‌های بسیاری را دیده‌ایم. روزی که بنده می‌خواستم به سازمان سینمایی بیایم به دلیل شیوع ویروس کرونا، سینما شرایط راکد و نیمه تعطیلی داشت و برخی می‌گفتند که شما می‌خواهید در این شرایط با قبول چنین مسئولیتی «خودکشی فرهنگی» کنید؟ اما من احساس کردم که با تعامل، گفت‌وگو و برنامه‌ریزی می‌توان اتفاقات خوبی را برای سینما رقم زد که تا حدود زیادی محقق شد.

موفقیت های امروز محصول کار تیمی منسجم مدیران سینمایی است

وی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در سازمان سینمایی گفت: در دولت سیزدهم اتفاقاتی در حوزه سینما و سازمان سینمایی افتاده است که تاکنون تجربه نشده بود. همکاران من در سازمان سینمایی تجربه بی‌نظیری از مواجهه با بحران های مختلف را در سه سال گذشته از سر گذراندند و خوشبختانه توانستند با قدرت و انسجام تیمی و کار گروهی در بسیاری از بخش ها موفقیت های چشمگیری کسب کنند . البته که به خاطر مشکلات خاص سینما در چند دهه گذشته تا رسیدن به سینمای مطلوب هم در حوزه زیر ساخت و هم در حوزه تولید واکران و نیز کیفیت فیلمها ، راه زیادی باقی مانده است.

رئیس سازمان سینمایی ضمن قدردانی از همه تلاش‌های صورت گرفته توسط مدیران سینمایی طی ۴ دهه گذشته عنوان کرد: طبیعی است اگر سینما طی این سال‌ها دستاوردهای ماندگاری داشته عصاره تلاش‌ها و پیگیری‌های همه مدیران در ادوار مختلف بوده است. و ما باید حافظ این میراث گرانبها و توسعه دهنده آن باشیم. در دولت سیزدهم تلاش شد تا سینما علیرغم همه مشکلاتی که حتی بقای آن را تهدید می کرد با برنامه ریزی دقیق و حساب شده به ساحل آرامش برسد چرا که معتقدیم در هنگام ثبات و آرامش است که سینما می تواند به حیات و توسعه دست یابد.

وی ادامه داد: شرایطی که شیوع ویروس کرونا برای سینما ایجاد کرده بود فضای نامطلوب و پیچیده‌ای را رقم زد. سینما را همانند بسیاری از کسب و کارها بعد از کرونا گرفتار اپیدمی بیکاری، تعطیلی و توقف کرد.

سینما7

خزاعی ادامه داد: روزی که مسئولیت را قبول کردم پیش‌بینی بحران‌های اجتماعی و فرهنگی و صنفی بسیار سخت و ناممکن بود و به طور خاص می‌توان به فضای عمومی حاکم در مهر ۱۴۰۱ اشاره کرد. جنبش می‌تو، هشتک ضدامنیتی چند چهره سینمایی و ده‌ها بحران و چالش دیگر از جمله این اتفاقات بوده است که حتی قابل پیش‌بینی نبود اما به عنوان کسی که از بدنه و متن سینما آمده‌ام باور داشتم و می‌دانستم با تعامل می‌شود اتفاقات خوبی را برای خانواده شریف سینما رقم زد. باید تاکید کنم آرامش ما از مهرماه گذشته آغاز شده تا توانستیم برنامه‌های خود را اجرایی کنیم.

تحقق ۷۰ درصد برنامه های اول۴ ساله اول سازمان سینمایی

وی گفت: از من خواسته بودند برنامه هشت ساله‌ای را طراحی و برنامه‌ریزی کنم و بر اساس آن راهبردها، برنامه‌های سالانه را ابلاغ ‌کرده‌ایم. یک برنامه برای ۴ سال اول دولت و یک برنامه برای ۴ سال دوم ارائه شده بود. به جرأت تا به امروز نزدیک به ۷۰ درصد برنامه‌های اول ما اجرایی شده است. این در حالی است که در نظر داشتیم در ۴ سال اول نزدیک به ۱۰۰۰ سالن سینما را افتتاح کنیم که این اتفاق تقریبا رقم خورد. همچنین براساس این دو طرح مقرر شده بود که در ۴ ساله اول میزان مخاطب به بیش از ۴۲ میلیون نفر و در ۴ ساله دوم به بیش از ۹۰ میلیون نفر برسد.

خزاعی اضافه کرد: بر اساس این طرح، در برنامه چهارساله دوم تعداد سالن‌های سینما به ۲ هزار می‌رسید. در تولید مشترک و اکران‌های بین‌الملل نیز ما برنامه‌هایی را پیگیری کرده‌ایم.

رئیس سازمان سینمایی اظهار کرد: در بخشی دیگر از طرح ۸ ساله، اکران‌ آثار ایرانی در خارج از کشور نیز مدون شده بود که بر اساس توسعه زیرساخت‌ها با افزایش تعداد مخاطبان همراه بود.

با شما، سینماگران و مردم رویداد بزرگ فجر ۴۱ رقم خورد

وی ضمن تشکر از گروه های مختلف فرهنگی و سینمایی افزود: همه در سال ۱۴۰۱ همت کردند تا بزرگترین رویداد سینمایی کشور تعطیل نشود. اگر شما اهالی رسانه و منتقدان و خبرنگاران در کنار طیفی بزرگی از سینماگران نبودید و مردم هم همراهی نمی‌کردند شاید این اتفاقات تداوم پیدا نمی‌کرد.

سینما8

از تندترین نقدها هم استقبال و استفاده کردیم

وی با تشریح گوشه‌ای از اقدامات سازمان سینمایی از نقش موثر رسانه‌ها تجلیل و قدردانی کرد و افزود: بدون شک، نقش رسانه‌ها در پیشبرد برنامه‌های ما مهم بوده است، طی سه سال مدیریت خود همیشه از نقدها حتی تندترین نقدها استفاده و استقبال کرده‌ایم.

رئیس سازمان سینمایی گفت: چه در زمان روزنامه‌نگاری، فیلمسازی و دستیار برنامه‌ریزی،کارگردانی و سردبیری روزنامه و رسانه همیشه معتقد بوده‌ام منتقدان می توانند چراغ راه مدیران باشند بنابراین نباید به نقدها به چشم غرض‌ورزی نگاه کرد.

خزاعی با مهم خواندن جایگاه اصحاب رسانه عنوان کرد: همراه با تمام فراز و نشیب‌ها همراهی‌مان کردید و در کنار ما بودید. این مراسم حرکتی نمادین برای قدردانی از عمق حمایت و همدلی شما برای رشد و بالندگی سینماست.

رسانه‌ها چراغ راه و روشنایی‌بخش مسیر هستند

وی نقش رسانه‌های سینمایی را در این مسیر پررنگ و تعیین‌کننده توصیف کرد و یادآور شد: رسانه‌ها بواقع، چراغ راه و روشنایی بخش مسیر هستند و تاریکی و کجروی‌ها را نشان می‌دهند. یقینا اغلب نقدها دلسوزانه و تاثیرگذار است چرا که رسانه‌ها مسیر آینده را نشان می‌دهند و می‌سازند.

خزاعی در پایان عنوان کرد: این مراسم گزارش عملکرد بنده نیست بلکه این مراسم به مناسبت روز خبرنگار و پاسداشت ۳ سال همکاری با شما در دولت سیزدهم است. طی دو سال قبل هم به این بهانه در خدمت شما بودیم. و از نظرات و هم فکری شما عزیزان بهره برده ایم. بنده همواره در این سال‌ها نقدهای شما را نقد سازنده دیده‌ام. گاهی نقدها را جدا می‌کردیم که مطالعه و تمرکز کنیم. از بسیاری از نقدها استفاده کردیم و درباره آن‌ها تصمیم ‌گرفتیم. اکنون، وظیفه خویش می‎‌دانم از همه شما عزیزان و دوستانم به خاطر سه سال همراهی و کمک که فارغ از جناح‌بندی‌های مختلف همراه ما بوده‌اند و همت کردند تشکر و قدردانی می‌کنم.

حبیب ایل‌بیگی معاون نظارت و ارزشیابی هم در سخنانی کوتاه تاکید کرد: سال‌هاست در سینما فعالیت دارم و از اینکه طی آن با خبرنگاران همکاری داشته‌ام و این را برای خود نعمت می‌دانم. سازمان سینمایی در دوره آقای خزاعی سعی خود را برای رفع مشکلات گذاشت. این همت در شرایطی بود که کشور با مشکلاتی جدی رو‌به‌رو بوده است.

یزدان عشیری مشاور رئیس سازمان و مدیرکل روابط عمومی سازمان سینمایی با تمجید از سه سال همکاری و حمایت رسانه ها گفت: یکی از طرح های روابط عمومی سازمان برای سال ۴۰۳ برگزاری نخستین جشنواره رسانه های سینمایی بوده که جای خالی آن در مجموعه جشنواره های رنگارنگ کشور حس می شود.

وی ادامه داد: رسانه های سینمایی همه این سال ها بار اصلی حرکت بخشی و آگاهی بخشی حوزه سینما را عهده دار هستند ولی هیچ جا و هیچ گاه، به تناسب شان، اهمیت و میزان تاثیرگذاری فعالان رسانه به آن ها ارج داده نشده است.

وی گفت: قریب سه سال در دولت سیزدهم در کنار شما بودیم. سه سال پرتلاطم و پرفراز و نشیب. آنچه در این مدت چراغ راه ما بود و مسیر پیش رو را روشن‌تر می‌کرد حضور تاثیرگذار، دلگرم‌کننده، صریح و صمیمانه شما بود که عبور از این مسیر دشوار و پیچیده را ممکن ساخت.

سینما9

مدیرکل روابط عمومی سازمان سینمایی با اشاره به سال‌ها، تجربه شگرف و عمیق همکاری با دوستان رسانه‌ایعنوان کرد: این همکاری به من آموخته است که برآیند آنچه به عنوان تحلیل و نقد – چه مشفقانه و حمایت‌گرانه و چه آسیب‌شناسانه و منتقدانه – این است که باید این سرمایه گرانقدر و پرمایه را پاس داشت و به تمامی، از آن مراقبت کرد.

وی خاطرنشان کرد: سال‌ها، کنار شما بودن، این فرصت ویژه و خاص را به من داد تا با دغدغه‌ها، نظرات، و نگاه دلسوزانه بسیاری از شما از نزدیک آشناتر شوم. معتقدم در هر جامعه ای حضور گرم، پرشور و متنوع رسانه‌ها، برگ برنده و مهر تاییدی است بر آرایه‌های دموکراسی.

عشیری اظهار داشت: برای بنده و همکارانم در روابط عمومی سازمان سینمایی باعث افتخار و مباهات است که دوستان شما هستیم و خواهیم بود. اکنون، این بهترین فرصت است تا با تمام وجود از همه شما عزیزان که در بزنگاه‌ها برای اعتلای سینما و فرهنگ و تمدن این مرز و بوم کنار ما بودید، صمیمانه تشکر کنم.

گفتنی است قادر آشنا، حبیب ایل بیگی، محمد حمیدی مقدم، هاشم میرزاخانی، محمدرضا سوقندی و لادن طاهری از مدیران سازمان سینمایی در این مراسم حضور داشتند.

 

    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط ادراك خبر در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید