دوشنبه, ۵ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-11-25
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 261874 |
تاریخ انتشار : ۲۸ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۷:۵۸ |
11 بازدید
۰
2
ارسال به دوستان
پ

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، از ابتدای سال جاری تا پایان تیرماه ۸۵۶ مگاوات نیروگاه گازی، ۱۰۶ مگاوات نیروگاه تولید پراکنده و ۳۳ مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر به بهره‌برداری رسیده و در مجموع ۹۹۵ مگاوات به ظرفیت اسمی تولید برق ایران افزوده شده است. با افزایش ۹۹۵ مگاواتی ظرفیت تولید برق کشور در ۴ ماه […]

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، از ابتدای سال جاری تا پایان تیرماه ۸۵۶ مگاوات نیروگاه گازی، ۱۰۶ مگاوات نیروگاه تولید پراکنده و ۳۳ مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر به بهره‌برداری رسیده و در مجموع ۹۹۵ مگاوات به ظرفیت اسمی تولید برق ایران افزوده شده است.

با افزایش ۹۹۵ مگاواتی ظرفیت تولید برق کشور در ۴ ماه ابتدایی سال جاری، ظرفیت اسمی تولید برق ایران به ۹۳ هزار و ۳۸۸ مگاوات رسید.

در زمان حاضر واحدهای گازی با ۲۴ هزار و ۳۹۲ مگاوات، ۲۶.۱ درصد ظرفیت اسمی تولید برق را به خود اختصاص داده‌اند. همچنین واحدهای بخاری با ۱۵ هزار و ۸۲۹ و واحدهیا سیکل ترکیبی با ۳۵ هزار و ۸۰۲ مگاوات به ترتیب سهمی ۱۶.۹ درصدی و ۳۸.۳ درصدی در ظرفیت اسمی تولید برق دارند.

سهم نیروگاه‌های برق‌آبی با ظرفیت اسمی ۱۲ هزار و ۱۴۵ مگاوات در ظرفیت تولید برق کشور ۱۳درصد است. همچنان ۱.۱ درصد ظرفیت اسمی تولید برق کشور به تولید برق اتمی در تنها نیروگاه اتمی ایران، یعنی نیروگاه بوشهر با ظرفیت ۱۰۲۰ مگاوات اختصاص دارد.

نیروگاه های تولیدپراکنده، تجدیدپذیر و دیزلی نیز به‌ترتیب نقشی ۲.۸درصدی، ۱.۳درصدی و ۰.۴درصدی در ظرفیت تولید برق کشور ایفا می‌کنند.

انتهای پیام/

 

 

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط ادراك خبر در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید