شنبه, ۳ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2024-11-23
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 266230 |
تاریخ انتشار : ۱۹ شهریور ۱۴۰۳ - ۲۳:۲۷ |
14 بازدید
۰
1
ارسال به دوستان
پ

رئیس‌جمهور، کارکنان و مدیران وزارت اطلاعات را سربازان گمنام و بی‌ادعای واقعی خواند و گفت: نقش شما در تأمین و ارتقای امنیت کشور بی‌بدیل است، لذا باید نتیجه زحمت شما حفظ سرمایه‌های مادی و معنوی و منابع انسانی کشور باشد. مسعود پزشکیان دیروز در دیدار با مدیران و کارکنان وزارت اطلاعات به مناسبت چهلمین سالگرد […]

رئیس‌جمهور، کارکنان و مدیران وزارت اطلاعات را سربازان گمنام و بی‌ادعای واقعی خواند و گفت: نقش شما در تأمین و ارتقای امنیت کشور بی‌بدیل است، لذا باید نتیجه زحمت شما حفظ سرمایه‌های مادی و معنوی و منابع انسانی کشور باشد.
مسعود پزشکیان دیروز در دیدار با مدیران و کارکنان وزارت اطلاعات به مناسبت چهلمین سالگرد تأسیس این مجموعه، قدم اول برای آبادانی و ساختن کشور را رفع اختلافات و دعواهای بی‌مورد دانست و تصریح کرد: اگر به تکالیف سند چشم‌انداز عمل کرده بودیم، امروز وضعیت کشور متفاوت از شرایط فعلی بود.
رئیس‌جمهور با تأکید بر اینکه باید با تمام وجود باور کنیم که باید، می‌خواهیم و می‌توانیم بهترین در منطقه باشیم، افزود: ما قرار بود بر اساس سند چشم‌انداز به جایگاه اول منطقه برسیم، اما امروز باید از خود بپرسیم آیا راهی که در حال پیمودن آن هستیم، ما را به این هدف می‌رساند؟
پزشکیان با بیان اینکه اگر هدف را دقیق بشناسیم، راه‌های رسیدن به آن را پیدا خواهیم کرد، اظهار داشت: ما نباید به دنبال این باشیم که افراد نزدیک به خودمان در مناصب مختلف قرار بگیرند، بلکه باید به دنبال آن باشیم که توانمندترین افراد برای اجرای تکالیف سند چشم‌انداز و سیاست‌ها و قانون برنامه روی کار بیایند؛ اگر فردی در منصبی قرار گرفت که توان اجرای مسئولیت‌ها و وظایف آن منصب را نداشت، آیا حضور او خدمت به کشور است یا خیانت؟!
وی با اشاره به اینکه اگر نتیجه حضور ما در یک منصب ایجاد رضایتمندی در مردم باشد، انقلاب، ولایت و جمهوری اسلامی تثبیت و تقویت شده است، اضافه کرد: ایجاد رضایتمندی نزد مردم محصول وحدت و وفاق است نه اختلاف و دعوا؛ با خدمت بی‌منت و خالصانه به مردم می‌توان رضایت آنها را جلب کرد نه با دستور و سخت‌گیری‌های بی‌مورد. اگر امروز در کشور مشکلات مختلف اجتماعی و فرهنگی و اقتصادی داریم ریشه آن در رفتار مدیریتی ماست که بر اساس سنت خدا و رسولان نبوده است.
پزشکیان با بیان اینکه مشکل مردم عمل و رفتار ماست، گفت: اگر توانستیم در عمل نشان دهیم که راه امامان ما کدام است، اعتقاد و باور مردم تقویت خواهد شد، اما اگر رانت‌خواری و گروه بازی کردیم، هر قدر هم حرف‌های خوب بزنیم مردم عمل ما را می‌بینند و به حرف‌های ما توجهی نخواهند کرد. اگر درست عمل نکردیم، هر قدر هم حدیث و آیه بخوانیم بی‌فایده است و با ایجاد ذهنیت ریاکاری نزد مردم، بیشتر به اعتقادات آنان ضربه خواهیم زد. رئیس جمهور، کارکنان و مدیران وزارت اطلاعات را سربازان گمنام و بی‌ادعای واقعی خواند و خاطرنشان کرد: نقش شما در تأمین و ارتقای امنیت کشور بی‌بدیل است، لذا باید نتیجه زحمت شما حفظ سرمایه‌های مادی و معنوی و منابع انسانی کشور باشد. نباید نسبت به خروج نخبگان و سرمایه‌های مادی کشور بی‌تفاوت باشیم و باید ریشه‌های آن را شناسایی کرد و خشکاند.
وی در بخش دیگری از سخنانش با تأکید بر اینکه نمی‌توانیم انتظار داشته باشیم که نخبگان خودشان را به ما عرضه کنند، بلکه باید به دنبال شناسایی و جذب آنها باشیم، گفت: ما برای اجرای تکالیف سند چشم‌انداز نیاز به کمک نخبگان داریم، اما باید در نظر داشته باشیم که جذب این افراد با دستور ممکن نیست، بلکه باید محترمانه از آنان خواهش کنیم تا به یاری ما بیایند.
رئیس‌جمهور تأکید کرد که اگر چه پیاده ‌کردن افراد از قطار انقلاب راحت است، اما سوار و همراه ‌کردن آنها به‌هیچ‌وجه کار راحتی نیست، لذا باید مراقبت کنیم که نتیجه عمل ما به‌هیچ‌وجه باعث نشود که کسی بی‌جهت و ناروا از قطار انقلاب پیاده شود.
پیش از سخنان پزشکیان، وزیر اطلاعات در اظهاراتی ضمن تبریک فرارسیدن ایام ماه ربیع، گزارشی از تلاش‌ها و اقدامات سربازان گمنام امام‌زمان (عج) ارائه کرد.
در پایان این مراسم رئیس‌جمهور حکم وزارت اطلاعات دولت چهاردهم را تقدیم حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید اسماعیل خطیب کرد و با حضور پزشکیان و وزیر اطلاعات از خانواده سه تن از شهدای وزارت اطلاعات تقدیر شد.

افرادی پرادعا تربیت کردیم  که چشم دیدن رقیب خود را ندارند
مسعود پزشکیان در جشنواره تعاونی‌های برتر کشور نیز حاضر شد و در سخنانی گفت؛ اینکه ۲۰ سال است حرف زدیم ولی به جایی نرسیدیم مشکل چیست؟ چرا در مواردی خوب و در مواردی بد هستیم؟ چطور می‌توانیم این تجربه را منتقل کنیم؟
وی افزود: من رئیس دانشگاه بودم و فکر می‌کردم مدیر کسی است که پول بیاورد و خرج کند. به مدیران بالادست گفتم به ما پول دهند و گفتند ۴۰ یا ۶۰ میلیون می‌دهیم که بعد از چند ماه تلاش ۴ میلیون پول دادند و خیلی به من برخورد و فکر کردم از آنان چشم‌پوشی کنم و کار را خودم و با مشارکت مردم پیش ببرم که به ساخت ۶۰۰ خانه بهداشت رسید.
پزشکیان یادآور شد: اگر یک جامعه تقوا داشته باشد، بی‌آب و بی‌کشت نمی‌ماند. مشکل ما از اختلافات است که باید آن‌ها را حل کنیم. اگر ستایش می‌کنیم غیر از خدا کسی را ستایش نکنیم و اگر قرار است نقد کنیم خودمان را نقد کنیم. مشکل خود ما هستیم نه کسی دیگر.
وی گفت: برخورد ما با مردم و مشتری به آمریکا و تحریم‌ها ربط دارد؟ اگر به آن کسی که به من رجوع می‌کند که خدمات مختلف بهداشتی و درمانی و آموزشی و دیگر موارد را به او بدهم اما من درست رفتار نکنم، این به تحریم‌ها مربوط است؟
پزشکیان ادامه داد: کسانی که سر کار می‌گذاریم و به آنان پست می‌دهیم بر اساس توازن و عدالت و شایستگی است؟ اگر به نخبگان و کارشناسان احترام بگذاریم آیا به اینجا که امروز هستیم می‌رسیدیم؟ نه. به یکی گفتیم تو از خارج آمدی به دیگری گفتیم با فلانی دوست هستی و هر کسی را با یک بهانه کنار گذاشتیم تا خودمان رئیس بشویم.
پزشکیان با تاکید بر اینکه ما بر رفتار انسانی در مدیریت‌ها کم‌توجه هستیم، تصریح کرد: آدم‌هایی ترتیب می‌کنیم پرادعا که می‌گویند ما نخبه هستیم اما حاضر نیستند با دو نفر کنار هم کار کنند؛ چشم دیدن رقیب خود را ندارند.
وی افزود: کارها تیمی باید انجام شود. ما آماده‌ایم به کسانی که حاضرند با یک باور در مسیر تعاونی‌ها عمل کنند کمک کنیم و مجوز دهیم. ما بعد از اینکه عمل کردیم گزارش می‌دهیم که در بخش تعاونی چه اقداماتی انجام دادیم و اگر هم در زمینه اداری و مجوزها مشکلی برای فعالان این بخش وجود داشته باشد، آن را حل می‌کنیم.

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط ادراك خبر در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید