شنبه, ۳ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-11-23
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 268354 |
تاریخ انتشار : ۳۰ شهریور ۱۴۰۳ - ۰:۰۲ |
2 بازدید
۰
می پسندم
ارسال به دوستان
پ

به گزارش هنرآنلاین، کتاب سرو صبور با حضور مسئولان صندوق اعتباری هنر، طاهره کبیری همسر شهید و عبدالله ذاکری، نویسنده کتاب، در محل ساختمان هنر رونمایی و به هشتمین اختر تابناک امامت و ولایت حضرت امام رضا (ع) تقدیم شد. در ابتدای این مراسم معاون اعضای صندوق اعتباری هنر با تبریک فرارسیدن ایام ولادت رسول مکرم […]

به گزارش هنرآنلاین، کتاب سرو صبور با حضور مسئولان صندوق اعتباری هنر، طاهره کبیری همسر شهید و عبدالله ذاکری، نویسنده کتاب، در محل ساختمان هنر رونمایی و به هشتمین اختر تابناک امامت و ولایت حضرت امام رضا (ع) تقدیم شد.

در ابتدای این مراسم معاون اعضای صندوق اعتباری هنر با تبریک فرارسیدن ایام ولادت رسول مکرم اسلام حضرت محمد مصطفی (ص) و با قدردانی از نگارنده کتاب سرو صبور، به جایگاه و مقام رفیع شهدا اشاره کرد و گفت: به تصویر کشیدن زندگینامه و خاطرات شهدا از اهمیت فوق العاده‌ای برخوردار است.

مسلم کریمی تصریح کرد: یکی از وظایف ما در صندوق اعتباری هنر حمایت از اینگونه آثار است، درباره شهدا هرچه بنویسم و بازگو کنیم باز هم جای کار وجود دارد.

کریمی خطاب به همسر شهید غفوری اظهار داشت: تکریم خانواده شهدا جزو وظایف همه ماست. بدون تردید جایگاه همسران شهدا و جانبازان بسیار رفیع است. شهدا بلافاصله پس از شهادت به لقاء الله نائل می‌شوند، اما این شهید عزیز، جانباز بودند و ۳۵ سال هرروز شهادت را تجربه کردند. بدون تردید دوران زندگی با این شهید والا مقام، نیازمند ایفای نقش همسری و پرستاری است که شاید سختی این شرایط برای برخی قابل درک نباشد.

وی در ادامه افزود: انشالله حضرت زینب (س) شما را شفاعت کند. آنچه امروز داریم مدیون خون شهدایی مانند شهید والا مقام غفوری هستیم.

در ادامه این مراسم، طاهره کبیری ارانی همسر جانباز شهید حسین غفوری با اشاره به آشنایی و شرایط زندگی با شهید غفوری گفت: جانبازان، انسان‌هایی هستند که در سخت‌ترین دوران کشور شرف، شجاعت و تعهد خود را ثابت نمودند و درس فداکاری و شجاعت به ما آموختند.

وی محافظت از اسلام و ایجاد حماسه‌ای جاوید را از آموزه‌های کتاب سرو صبور دانست و اظهار کرد: جانبازان و خانواده‌های آنان امروز نیز با حضور در صحنه‌های مختلف سیاسی، فرهنگی، علمی و ورزشی، از ارزش‌ها و اهداف انقلاب اسلامی دفاع نموده و با عمل به دستورات و احکام الهی، الگوی شایسته‌ای برای جوانان و همه مردم انقلابی به شمار می‌‎آیند.

در ادامه نیز نویسنده این اثر ماندگار با اشاره به اینکه خمینی شهر ۲۳۰۰ شهید به انقلاب تقدیم کرده است، افزود: تاریخ اسلام، سرشار از سرگذشت دلاورمردانی است که سراسر زندگی شان، نشان از ایثارگری و جانبازی دارد.

عبداله ذاکری نیز جانبازی را مدال افتخاری دانست که خداوند متعال این نعمت ارزشمند خویش را نصیب انسان‌های پاک و بی آلایش خود می‌نماید و حسین غفوری نیز جز این دسته افراد است که زندگی پر فراز و نشیب او از حضور فعال وی در جبهه حق علیه باطل و همچنین حضور ایشان در مراکز فعال فرهنگی و اجتماعی گواه این ادعاست.

شهید حسین غفوری در یکم دی ماه سال ۱۳۴۶ در شهرستان خمینی شهر دیده به جهان گشود. اولین اعزام ایشان در سال ۱۳۶۱ به جبهه میمک بود و او در عملیات‌های والفجر۴ و خیبر شرکت داشت و در عملیات بدر پس از ایفای نقش فعال به درجه جانبازی نائل آمد. از جمله مسئولیت‌های او می‌توان به موارد زیر اشاره کرد: مدیر مسئول نشریه فرصت، ریاست شورای شهر در دوره سوم، نویسنده کتاب طلایه داران عشق، رییس کمیته نشر و تدوین در کنگره شهدای خمینی شهر، عضو شورای شهر در دوره پنجم، استاد دانشگاه آزاد اسلامی خمینی شهر و همچنین استاد حوزه علمیه. سرانجام او در ۲۲ شهریور ماه ۱۳۹۸ پس از ۳۵ سال ویلچر نشینی به سوی پروردگارش پرکشید.

نویسندگان در مقدمه این کتاب آورده اند: آنچه پیش روست روایتی ناب از سرگذشت زندگی جانباز شهید، حسین غفوری است که در ابتدا قرار نبود به صورت مجموعه کنونی تدوین شود بلکه طرح اصلی، وجود دست نوشته‌ها و روایتی از زندگی شهید بود که باتوجه به هدفمند و روشن بودن مصاحبه‌ها به نظر رسید می‌توان با تمام فرازو فرود روایت ها، به زیور طبع آراسته شود.

راویان این مجموعه: جانبازان، ایثارگران، مسئولان، خانواده و دست نوشته‌های شهید است.

همچنین مصاحبه کننده‌ها با توجه به تجربه پیشین خود و بر اساس طراحی بسته‌های پرسشی و در چارچوب یک مصاحبه کاملا باز، اما ساختارمند، این داستان را رقم زده و به رشته تحریر درآورده اند.

لازم به یادآوری است که برخی روایت‌ها ممکن است از نظر ترتیب زمانی و یا حتی محتوای روایت دارای ایرادتی باشد چراکه با بعضی از افراد به خاطر برخی مشکلات و محدودیت‌ها امکان مصاحبه نبود. اما با توجه به خواب‌هایی که همسر شهید در رابطه با تدوین این اثر دیده بود می‌توان گفت مراحل تدوین این اثر با نظارت خود شهید انجام شده است.

این کتاب در ۱۸۸ صفحه شامل فهرست مطالب، مقدمه، زندگینامه شهید والا مقام دکتر حسین غفوری از دوران کودکی تا تحصیلات و ازدواج و… همراه با چند مصاحبه درباره شهید، همراه با ویژگی‌ها و خصوصیات اخلاقی، بیان خاطرات توسط شهید و همسر ایشان به علاوه روایت اسناد و روایات ماندگار است.

در پایان این مراسم حاضران لوح یادبود مزین به عکس شهید غفوری را امضا کردند.

    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط ادراك خبر در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید