شنبه, ۳ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-11-23
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 269999 |
تاریخ انتشار : ۰۶ مهر ۱۴۰۳ - ۱۶:۵۷ |
3 بازدید
۰
می پسندم
ارسال به دوستان
پ

به گزارش خبرگزاری تسنیم، اسفندیار سیفی رئیس انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا، جواهر، نقره و سنگ های قیمتی استان تهران اظهار داشت: اتاق فلزات گران‌بها در گمرک فرودگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) راه اندازی شد. امیدواریم با راه‌اندازی این اتاق، در آینده نزدیک شاهد جهش صادراتی از سوی صادرکنندگان طلای کشور باشیم. وی افزود: نیازمند […]

به گزارش خبرگزاری تسنیم، اسفندیار سیفی رئیس انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا، جواهر، نقره و سنگ های قیمتی استان تهران اظهار داشت: اتاق فلزات گران‌بها در گمرک فرودگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) راه اندازی شد. امیدواریم با راه‌اندازی این اتاق، در آینده نزدیک شاهد جهش صادراتی از سوی صادرکنندگان طلای کشور باشیم.

وی افزود: نیازمند یک روش اجرایی دقیق و تخصصی برای صادرات طلای مستقیم و ورود موقت هستیم. فکر می‌کنم تا یک ماه آینده روش اجرایی صادرات تکمیل شود. با تدوین این روش اجرایی صادرات طلا طی دو روز انجام می‌شود.

سیفی تاکید کرد: بازارهای هدف صادرات طلا شناسایی شدند و در آینده نزدیک شاهد شکوفایی در صادرات طلا خواهیم بود.

رئیس انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا، جواهر ، نقره و سنگ‌های قیمتی استان تهران اظهار داشت: در صنعت طلا و جواهر جزو هفت کشور برتر جهان هستیم؛ محصولات تولید داخل تقریبا با کشورهای ترکیه، ایتالیا و کره جنوبی برابری می‌کند و حتی کیفیت برخی از محصولات داخلی از کشور ترکیه هم قوی‌تر هستیم.

وی با تاکید بر اینکه نرخ ارز بر قیمت طلا تاثیر زیادی دارد، گفت: فروش طلا در کشور وضعیت خوبی ندارد امیدواریم با افزایش صادرات تولید داخلی طلا افزایش پیدا کند و به گذشته خود بازگردد.

سیفی با تاکید بر اینکه تنها راه خروج تولیدکنندگان طلا از بحران فعلی، تسهیلگری صادرات است، گفت: می‌توانیم سالانه حدود ۲۰۰ تن طلا به بازارهای هدف صادر کنیم.

رئیس انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا، جواهر ، نقره و سنگ‌های قیمتی استان تهران در پاسخ به این پرسش که آیا تحریم‌ها بر صنعت طلا و جواهر تاثیر دارد یا خیر؟ گفت: صنعت طلا و جواهر در کل دنیا از یک روش خاص سنتی تبعیت می‌کند. فقط چند شرکت و برند خاص طلا هستند که می‌توانند ما را تحریم کنند؛ مشتری‌های ما در کشورهای حوزه حاشیه خلیج فارس، مغازه‌ای هستند و در لیستی نیستند که آمریکا بخواهد خدماتش را برای آنها را قطع کند و آنها نخواهند به این دلیل با ما کار کنند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط ادراك خبر در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید