به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، حسین پورفرزانه با بیان اینکه صنعت هوانوردی موتور پیشران توسعه پایدار است، اظهار کرد: تقویت و تحقق رسالت بنیادی چهارگانه سازمان هواپیمایی کشوری شامل حاکمیت، نظارت، هدایت و حمایت از صنعت هوانوردی با رویکرد منافع ملی با جدیت در دستور کار قرار خواهد گرفت. وی با تاکید بر تحقق منویات […]
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، حسین پورفرزانه با بیان اینکه صنعت هوانوردی موتور پیشران توسعه پایدار است، اظهار کرد: تقویت و تحقق رسالت بنیادی چهارگانه سازمان هواپیمایی کشوری شامل حاکمیت، نظارت، هدایت و حمایت از صنعت هوانوردی با رویکرد منافع ملی با جدیت در دستور کار قرار خواهد گرفت.
وی با تاکید بر تحقق منویات رهبر معظم انقلاب (مدظلهالعالی) در راستای سیاستهای راهبردی نظام مقدس جمهوری اسلامی و شعار سال، افزود: خوداتکایی فناوری به منظور رفع نیازمندیها، تبلور و تجاریسازی دانش مهندسی از جمله اولویتهای این سازمان به شمار میرود، بنابراین در ماموریت جدید، بحث بومیسازی صنعت هواپیماسازی با جدیت بیشتر ادامه خواهد داشت.
وی تصریح کرد: توجه به اقتصاد و کسب و کار هوانوردی با رویکرد حمل و نقل هوایی کوچک و هوانوردی عمومی و همچنین پایداری تجاری در این صنعت از دیگر سیاستهای راهبردی است و در نظر داریم موانع بازدارنده در فرآیندها از جمله، مقررات حاکمیتی به منظور کاهش ریسک و مدیریت هزینه-فرصت برای ترغیب سرمایه گذاران و رونق کسب و کار در این صنعت رفع شود.
سرپرست سازمان هواپیمایی کشوری ارتقا ضریب کیفی و ایمنی در صنعت حمل ونقل هوایی در دولت چهاردهم را از جمله شاخص های راهبردی و ضروری برشمرد و گفت: توجه ویژه به زنجیره تامین صنعت هوانوردی در حوزه آموزش، تعمیرات، عملیات فرودگاهی و … و تدقیق در نظارت بر کیفیت قطعات تامین شده از منابع خارجی از دیگر برنامهها به شمار میرود.
پورفرزانه با بیان اینکه مردم و جامعه بهترین ناظران ما به شمار میروند، افزود: افزایش رضایتمندی و ارتقا آسایش و رفاه مردم در صنعت حملوهوایی از اولویتهای این سازمان بهشمار رفته، بنابراین برای تحقق آن از تمامی ظرفیت ها استفاده میکنیم و تمام تلاش خود را به کار خواهیم گرفت تا خدمات بیشتر و با کیفیتتر در این صنعت ارائه شود.
انتهای پیام/