شنبه, ۳ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-11-23
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 272064 |
تاریخ انتشار : ۱۵ مهر ۱۴۰۳ - ۱۶:۵۷ |
2 بازدید
۰
می پسندم
ارسال به دوستان
پ

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، تداوم امتناع عرضه سوخت و برخوردهای بعضاً تند و زننده پرسنل جایگاه‌های عرضه سوخت استان‌های مختلف کشور با مردم سیستان و بلوچستان به‌کرّات در فیلم‌های منتشرشده در فضای مجازی دیده می‌شود و با وجود تذکرهای نماینده‌های استان در مجلس شورای اسلامی در گذشته، این رویه همچنان ادامه دارد. سرگزی […]

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، تداوم امتناع عرضه سوخت و برخوردهای بعضاً تند و زننده پرسنل جایگاه‌های عرضه سوخت استان‌های مختلف کشور با مردم سیستان و بلوچستان به‌کرّات در فیلم‌های منتشرشده در فضای مجازی دیده می‌شود و با وجود تذکرهای نماینده‌های استان در مجلس شورای اسلامی در گذشته، این رویه همچنان ادامه دارد.

سرگزی نماینده مردم سیستان در مجلس شورای اسلامی تیرماه امسال در مورد امتناع عرضه سوخت به خودروهای سیستان و بلوچستان گفت: با توجه به گلایه‌های مردمی مبنی بر ایجاد مشکل برای تحویل سوخت به خودروهای سیستان و بلوچستان در  شهر کرمان، ضمن تذکر شدید جهت جلوگیری از این رویه‌ها، پیگیری‌های لازم توسط نمایندگان سیستان از وزارت نفت صورت گرفت و مقرر شد بازرسین مربوطه بررسی‌های لازم را انجام دهند و گزارش این موضوع را به سمع و نظر نمایندگان برسانند و با توجه به حضور نمایندگان در حوزه انتخابیه، در اولین فرصت حضور در تهران پیگیری لازم تا حصول نتیجه مطلوب صورت پذیرد.

فرهاد شهرکی نماینده مردم سیستان و عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی نیز در این رابطه در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم اظهار داشت: در بسیاری از شهرهای کشور به‌خصوص استان‌های مرزی طرح کدینگ اجرا شده است یعنی فقط افرادی که وسیله نقلیه آنان در این استان وجود دارد کارت سوختشان فعال است و اگر کارت سوخت از جای دیگری باشد نمی‌تواند سوخت‌گیری را انجام دهد و این منطقی است به‌علت اینکه افرادی کارت سوخت از دیگر نقاط مثل تهران به استان‌های مرزی ارسال می‌کردند تا سوختشان زده و قاچاق شود اما یک اتفاق بدی که افتاد در استان‌های غیرمرزی مثل استان کرمان طرح کدینگ را اجرا کردند.

وی ادامه داد: با توجه به محرومیت مردم سیستان و بلوچستان دیگر به‌دنبال سیاحت و تفریح از استان خارج نمی‌شوند بلکه مجبورند برای درمان یا کارهای اداری با وسیله نقلیه خودشان از استان خارج شوند و زمانی که به استان کرمان برسند متأسفانه فقط یک سری جایگاه‌های خاص به خودروهای استان بنزین می‌دهند که دارای صف‌های بسیار طولانی هستند؛ ضمن اینکه بارها شاهد بودیم در استان کرمان و اخیراً در خراسان جنوبی متأسفانه رفتارهای بسیار ناشایستی با مردم استان ما صورت گرفته است و با توجه به تصمیم‌گیری اشتباه و غیرمنطقی از روزهای اول موضوع را از مسئولین وزارت نفت با جدیت پیگیر بودم.

نماینده مردم سیستان در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: فردی که از استان سیستان و بلوچستان می‌خواهد برود کرمان به‌چه‌دلیلی کارت سوخت فرد در تمام پمپ‌بنزین‌های کرمان فعال نباشد؟ بدیهی است فردی که می‌رود کرمان برای قاچاق از سیستان و بلوچستان نمی‌آید بلکه فرد مسافر است که فقط می‌خواهد از آنجا عبور کند هیچ دلیلی برای اینکه دور ما دیوار بکشند وجود ندارد.

وی اضافه کرد: در دولت جدید چهاردهم از وزیر نفت و رئیس و مدیرعامل پخش فرآورده‌های پالایش مشکلات پیش‌آمده را پیگیری کردیم و همه آنان پذیرفتند که کارت‌های استان‌های مرزی مثل سیستان و بلوچستان در استان‌های غیرمرزی کدینگ نباشد و قول دادند در برنامه‌ریزی کارت‌های سوخت اصلاح صورت بگیرد.

شهرکی تصریح کرد: تمام تلاش بنده این بود در شهریورماه که موعد مسافرت‌های مردم بود و مردم در حال بازگشت بودند به مشکل برخورد نکنند اما متأسفانه انجام نشد و بنده به‌عنوان عضو کمیسیون انرژی با جدیت پیگیر رفع تبعیض غیرمنطقی هستم.

.

انتهای پیام/+

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط ادراك خبر در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید