شنبه, ۳ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2024-11-23
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 273308 |
تاریخ انتشار : ۲۱ مهر ۱۴۰۳ - ۲۲:۵۸ |
2 بازدید
۰
می پسندم
ارسال به دوستان
پ

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، آمار جدید بانک مرکزی از تأمین ارز واردات از ابتدای سال تا امروز ۲۱ مهرماه نشان میدهد، برای کالاهای اساسی و دارو ۷ میلیارد و ۹۸۹ میلیون دلار، برای کالاهای تجاری و بازرگانی مبلغ ۱۹ میلیارد و ۶۹۰ میلیون دلار، برای خدمات ۸۶۰ میلیون دلار و برای واردات در […]

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، آمار جدید بانک مرکزی از تأمین ارز واردات از ابتدای سال تا امروز ۲۱ مهرماه نشان میدهد، برای کالاهای اساسی و دارو ۷ میلیارد و ۹۸۹ میلیون دلار، برای کالاهای تجاری و بازرگانی مبلغ ۱۹ میلیارد و ۶۹۰ میلیون دلار، برای خدمات ۸۶۰ میلیون دلار و برای واردات در مقابل صادرات ۸ میلیارد و ۱۲۱ میلیون دلار تأمین ارز صورت گرفته است.

بر اساس این گزارش، بانک مرکزی برای واردات کالاهای اساسی و کشاورزی شامل گندم، دانه‌های روغنی و نهاده‌های دامی ۶ میلیارد و ۲۲۷ میلیون دلار و برای دارو، مواد اولیه دارویی و تجهیزات پزشکی ۱ میلیارد و ۷۶۲ میلیون دلار ارز تأمین کرده است. شایان ذکر است بانک مرکزی در مجموع ۷ میلیارد و ۹۸۹ میلیون دلار برای کالاهای اساسی و کشاورزی و دارو و تجهیزات پزشکی را با نرخ ۲۸۵۰۰ تومان و با هدف حمایت از مصرف‌کنندگان و دسترسی اقشار جامعه به کالاهای ضروری با قیمت ارزانتر تأمین کرده است.

این گزارش حاکی از آن است که در این بازه زمانی برای کالاهای تجاری و بازرگانی مبلغ ۱۹ میلیارد و ۶۹۰ میلیون دلار و برای واردات در مقابل صادرات مبلغ ۸ میلیارد و ۱۲۱ میلیون دلار و در مجموع ۲۷ میلیارد دلار و ۸۱۱ میلیون دلار تأمین ارز صنایع صورت گرفته است.

این گزارش حاکی از آن است تأمین ارز نیمایی برای «صنایع حمل و نقل و خودرو» معادل دو میلیارد و ۶۶۰ میلیون دلار، «صنایع معدنی» ۲ میلیارد و ۲۰ میلیون دلار، «ماشین آلات و تجهیزات تولید» معادل یک میلیارد و ۹۲۲ میلیون دلار، «صنایع و تجهیزات برق و الکترونیک» معادل دو میلیارد و ۴۸۸ میلیون دلار، «صنایع شیمیایی و پلیمری» دو میلیارد و ۶۰ میلیون دلار، «منسوجات و پوشاک» معادل ۹۹۰ میلیون دلار صورت گرفته است. این گروه های صنایع همچنین به ترتیب یک میلیارد و ۸۶۸ میلیون دلار، یک میلیارد و ۵۵۶ میلیون دلار، یک میلیارد و ۴۶۷ میلیون دلار، ۲۸۱ میلیون دلار، ۶۸۳ میلیون دلار، ۵۳ میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات تا پایان روز ۲۱ مهر ماه سال جاری دریافت کرده اند.

همچنین تا تاریخ ۲۱ مهر ماه، سایر صنایع ۷ میلیارد و ۵۵۴ میلیون دلار ارز نیمایی و بیش از دو میلیارد و ۲۱۳ میلیون دلارارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات دریافت کرده اند.

 گفتنی است، در روز دوشنبه ۲۱ مهر ماه ۱۴۰۳ در تالار اسکناس ارز مرکز مبادله ایران، دلار با نرخ ۵۰ هزار و ۴۲ تومان، یورو با نرخ ۵۴ هزار و ۷۵۵ تومان و درهم با نرخ ۱۳ هزار و ۶۲۶ تومان مورد مبادله قرار گرفت. هم‌چنین تالار حواله ارز، شاهد مبادله دلار با نرخ ۴۷ هزار و ۷۵۰ تومان، مبادله یورو با نرخ ۵۲ هزار و ۲۴۷ تومان و مبادله درهم با نرخ ۱۳ هزار و ۲ تومان بود.

لازم به ذکر است، پنجاه و هشتمین حراج شمش طلا در تاریخ یکشنبه ۲۲ مهرماه و بیستمین و دومین حراج سکه طلا مرکز مبادله ارز و طلای ایران در تاریخ دوشنبه ۲۳ مهر ماه و برگزار می شود.

انتهای پیام/

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط ادراك خبر در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید