به گزارش هنرآنلاین، در متن پیام امیرحسین شفیعی آمده است: «به نام پروردگار نور و امید در تاریکی و ظلمات، وقتی نوری در جایی از صحنه روشن میشود، انسان به حرف میآید و گفتوگو شکل میگیرد و قصّه آغاز میشود. تئاتر جهانی مرکّب از عمل و اندیشه است. گفتوگو راهِ چگونه با هم اندیشیدن است؛ […]
به گزارش هنرآنلاین، در متن پیام امیرحسین شفیعی آمده است:
«به نام پروردگار نور و امید
در تاریکی و ظلمات، وقتی نوری در جایی از صحنه روشن میشود، انسان به حرف میآید و گفتوگو شکل میگیرد و قصّه آغاز میشود. تئاتر جهانی مرکّب از عمل و اندیشه است. گفتوگو راهِ چگونه با هم اندیشیدن است؛ اندیشهای که راههای امیدواری برای تعالیِ انسان را پیشِ رو میگذارد؛ و عملی که با همگرایی و هماندیشی، با خواستی مشترک، در مسیر امید پای در راهِ پُرخطر میگذارد.
میدانیم که بزرگان و تاریخنگارانِ صداقتپیشه، راز توسعهیافتگیِ فرهنگِ هر سرزمینی را تئاتر دانستهاند؛ اینک امّا در زمانهای که مدّعیانِ توسعهیافتگی در جهان، مسیرِ سیاه و تاریکِ نسلکشی و شرارت را پیشهی خود ساختهاند و جز ویرانی و ظلمات چیزی برای آیندگان به میراث نخواهند گذاشت، با اتّکا به نسلِ جوانِ سرزمینِ پاک و پُرافتخارمان، با اتّکا به نسلی که آمده تا گونهی دیگری، گونهی بهتری از انسانِ نااُمیدِ قرنِ بیست و یکم باشد، بیایید تئاتر را بسترِ اندیشه برای جهانی پُر از امید و آینده سازیم.
به شما هنرمندانِ جوان و مجرّب در تمامیِ گونههای مختلفِ هنرِ والای نمایش، که از شهرهای دور و نزدیکِ استانِ تهران، در شرایط سختِ کنونی با تکیه بر دو عنصرِ خلّاقیت و امید، پا در این راه نهادهاید درود میفرستم و دست یکانِ شما را به گرمی میفشارم. امید که زیر چتری واحد به نامِ تئاتر، دنیای بهتری برای خود و نسلی که در راه است، فراهم سازیم.»
بیست و نهمین جشنواره تئاتر استان تهران در بخشهای ایثار، نهال، لبخند، کودک و نوجوان، تئاتر خیابانی، نمایشنامهنویسی و میهمان؛ از ۱۶ تا ۲۳ آبان ماه ۱۴۰۳ در مجموعه پردیس تئاتر تهران، مجموعه تئاتر محراب و مجموعه سالنهای حوزه هنری برگزار میشود.
انتهای پیام