به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در همایش بینالمللی مکتب نصرالله که به مناسبت چهلمین روز شهادت سیدحسن نصرالله دبیرکل حزبالله لبنان صبح امروز در سالن اجلاس سران برگزار شد، طی سخنانی اظهار داشت: ۴۰ روز است که در فراغ برادر بزرگوارمان سید عزیز مقاومت داغداریم. ما برای اینکه بتوانیم […]
به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در همایش بینالمللی مکتب نصرالله که به مناسبت چهلمین روز شهادت سیدحسن نصرالله دبیرکل حزبالله لبنان صبح امروز در سالن اجلاس سران برگزار شد، طی سخنانی اظهار داشت: ۴۰ روز است که در فراغ برادر بزرگوارمان سید عزیز مقاومت داغداریم. ما برای اینکه بتوانیم از این دلتنگی توان بیشتری برای پیشرفت بگیریم باید بدانیم چه گوهر یکتایی را از دست دادهایم.
وی افزود: این خودآگاهی به ما کمک میکند که از نصرالله شهید سرمایهای بدست بیاوریم برای تداوم راه نصرالله بزرگ و به ثمر رساندن نهایی طرحی که جان و زندگیاش را وقف آن کرده بود.
قالیباف با بیان اینکه با نگاه الهی شهادت نصرالله مومن و مجاهد برای او و جبهه مقاومت شکست نیست، تاکید کرد: شهادت او بیش از هر زمان دیگری نقاب قاتلان جهنمی او را کنار میزند و زشتی سازشکاری با این دشمن اهریمنی و جنایتکار را آشکار میکند.
وی خاطرنشان کرد: روزگاری امام موسی صدر که به گواه شهید نصرالله از الگوهای رهبران حزب الله بود به درستی گفت اسرائیل شر مطلق است. نصرالله هم از ابتدای طوفان الاقصی که در کنار مجاهدان حماس ایستاد باور داشت و با صدای بلند گفت هیچ جنگی مانند مبارزه با صهیونیستها مشروع نیست. نبردی با مشروعیت کامل اخلاقی، دینی و انسانی و امروز هم رهبر انقلاب میفرمایند هر ضربه به رژیم از جانب هر مجموعهای کمک به منطقه و کمک به انسانیت است.
رئیس مجلس با بیان اینکه سیدحسن نصرالله یک سیاستمدار حکیم بود، گفت: او در اوج کنش گری جهادی در یک میدان پرتنش بر مدار دیانت و عقلانیت حرف میزند و عمل میکرد. او اجتماع شیعیان را بر اساس همافزایی درونی و همزیستی با دیگر طوایف لبنان ساماندهی کرد. رهبر شهید حزبالله با همین عملکرد عقلانی خود مولد قدرت بود. قدرتی در خدمت انسان. او در جهان معاصر یک نهاد قدرتمند ایجاد کرد که هم سو با منافع و امنیت ملی لبنان و در خدمت پیشرفت این کشور بود.
قالیباف عنوان کرد: حزب الله زیر چتر رهبری او هم یک قدرت ایدئولوژیک بود و هم یک قدرت استراتژیک. مهمتر این که حزب الله با رهبران چون سیدعباس موسوی و سیدحسن نصرالله هیچگاه ریشههایش را از دست داد و نه از چشماندازش دور شد. فلسفه تاسیس حزب الله مبارزه با ظالم و دفاع از مظلوم است؛ آموزهای که نه تنها اسلامی بلکه مطابق وجدان انسانی است. همانطور که اسلام خدمت به انسان را به ما تکلیف میکند نصرالله نیز میگفت انسان مسئولیت ما است.
وی تصریح کرد: او سربلندی لبنان را میخواست اما اسرائیل را مانعی نه تنها در برابر لبنان بلکه سدی در برابر پیشرفت کل منطقه میدید. نصرالله حزب الله را یک نهاد صرفا نظامی نمیدید بلکه او آن را چند گام فراتر برد و به یک سازمان اجتماعی تبدلیل کرد در حالی که قدرت دفاعی آن را ارتقا داد تا جایی که تبدیل به کنشگری راهبردی در منطقه غرب اسیا است.
خبر در حال تکمیل است…