به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، از ابتدای سال جاری تا پایان شهریورماه در مجموع ۱۴۰۶ مگاوات ظرفیت جدید تولید برق در ایران ایجاد شده که در بخشهای مختلف نیروگاههای گازی، برق آبی، تولیدپراکنده و تجدیدپذیر بوده است. با افزایش ۱۴۰۶ مگاواتی، ظرفیت اسمی تولید برق کشور در میانه امسال به ۹۳ هزار و ۷۹۸ […]
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، از ابتدای سال جاری تا پایان شهریورماه در مجموع ۱۴۰۶ مگاوات ظرفیت جدید تولید برق در ایران ایجاد شده که در بخشهای مختلف نیروگاههای گازی، برق آبی، تولیدپراکنده و تجدیدپذیر بوده است.
با افزایش ۱۴۰۶ مگاواتی، ظرفیت اسمی تولید برق کشور در میانه امسال به ۹۳ هزار و ۷۹۸ مگاوات رسید که نسبت به آمار پایان سال ۱۴۰۲، رشدی ۱.۵ درصدی داشته است.
میزان افزایش ظرفیت تولید برق در بخش های مختلف در نیمه نخست سال جاری در جدول زیر نشان داده شده است.
* سهم تجدیدپذیرها به ۱.۴ درصد رسید
در مجموع ظرفیت اسمی ۹۳ هزار و ۷۹۸ مگاواتی تولید برق کشور، نیروگاههای بخاری ۱۶.۹ درصد، نیروگاههای گازی ۲۶.۳ درصد، نیروگاههای سیکل ترکیبی ۳۸.۲ درصد، نیروگاههای برقآبی ۱۳ درصد، نیروگاه اتمی ۱.۱ درصد، نیروگاههای تولیدپراکنده ۲.۸درصد، نیروگاههای تجدیدپذیر ۱.۴ درصد و نیروگاههای دیزلی ۰.۴ درصد سهم دارند.
میزان ظرفیت فعلی نیروگاهی ایران در بخشهای مختلف در جدول زیر گردآوری شده است.
* برنامه بهرهبرداری از حدود ۴۰۰۰ مگاوات ظرفیت نیروگاهی جدید در نیمه دوم سال
بررسی برنامههای مجموعه وزارت نیرو برای افزایش ظرفیت نیروگاهی کشور در نیمه دوم سال جاری حاکی از این است که بهرهبرداری از ۳۹۲۸ مگاوات ظرفیت جدید تولید برق تا پایان سال در دستور کار قرار دارد که از این رقم، ۱۶۵۴ مگاوات نیروگاه گازی، ۹۴۲ مگاوات نیروگاه سیکلترکیبی، ۱۰۹ مگاوات نیروگاه برقآبی، ۸۰ مگاوات نیروگاه تولید پراکنده و یکهزار و ۱۴۲ مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر است.
انتهای پیام/