علی اکبر الوندیان در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به اینکه محدودیت گازی کارخانجات سیمان از ۱۵ مهرماه آغاز شده است، گفت: این محدودیت گازی از ابتدا ۲۰ درصد و امروز به ۸۰ درصد رسیده است. وی با بیان اینکه در حال حاضر گاز برخی از کارخانجات سیمان قطع شده است، افزود: […]
علی اکبر الوندیان در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به اینکه محدودیت گازی کارخانجات سیمان از ۱۵ مهرماه آغاز شده است، گفت: این محدودیت گازی از ابتدا ۲۰ درصد و امروز به ۸۰ درصد رسیده است.
وی با بیان اینکه در حال حاضر گاز برخی از کارخانجات سیمان قطع شده است، افزود: تعدادی از واحدهای تولیدی سیمان از جمله سیمان تهران ، سیمان فارس، سیمان اصفهان، سیمان درود و گیلان سبز به دلیل نزدیکی به کلان شهرها مجاز به استفاده از مازوت هم نیستند و محدودیت گازی آنها به بیش از ۵۰ درصد رسیده است.
دبیر انجمن سیمان تصریح کرد: البته نکته مهم دیگر اینجاست امسال واحدهای سیمان نتوانستهاند مازوت کافی ذخیره سازی کنند و باید فقط با ۵۰ درصد ذخیره مازوتی که دارند فعالیت خود را انجام دهند. اخیراً هم اعلام شده خودمان از بندرعباس یا بندر ماهشهر مازوت مورد نیاز را تأمین کنیم که این موضوع برای افزایش ۲ تا ۳ برابری هزینههای حمل و نقل را دارد.
الوندیان با اشاره به اینکه نگرانیم اصلاً به ما سوخت مازوت نرسد، گفت: دولت باید فکر اساسی برای تأمین سوخت کارخانجات سیمان کند تا چرخه فعالیت برای انها مختل نشود.
به گفته وی، تولید سیمان در ۷ ماهه امسال ۴۱ میلیون و ۷۰۰ هزار تن بوده است. اما با مشکلات تأمین سوخت تمام تلاش خود را می کنیم که بازار با کاهش تولید روبه رو نشود.
انتهای پیام/