پنجشنبه, ۱ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2024-11-21
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 280611 |
تاریخ انتشار : ۲۶ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۸ |
2 بازدید
۰
می پسندم
ارسال به دوستان
پ

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، همایش «تأمین مالی تولید؛ از بنگاه‌داری به بنگاه‌سازی» دقایقی قبل با حضور رئیس مجلس شورای اسلامی، وزیر امور اقتصادی و دارایی، محمدرضا فرزین رئیس‌کل بانک مرکزی و مدیران عامل بانک‌های دولتی و خصوصی، در بانک ملی ایران آغاز شد. در این همایش شخصیت‌های علمی، اساتید، صاحب‌نظران، فعالان اقتصادی و […]

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، همایش «تأمین مالی تولید؛ از بنگاه‌داری به بنگاه‌سازی» دقایقی قبل با حضور رئیس مجلس شورای اسلامی، وزیر امور اقتصادی و دارایی، محمدرضا فرزین رئیس‌کل بانک مرکزی و مدیران عامل بانک‌های دولتی و خصوصی، در بانک ملی ایران آغاز شد.

در این همایش شخصیت‌های علمی، اساتید، صاحب‌نظران، فعالان اقتصادی و پولی و بانکی کشور، پژوهشگران، دانشجویان و علاقه‌مندان به بررسی آسیب‌های بنگاه‌داری در نظام بانکی کشور و چگونگی تقویت روند بنگاه‌سازی توسط شبکه بانکی، می‌پردازند.

هدف از برگزاری همایش «تأمین مالی تولید؛ از بنگاه‌‌داری به بنگاه‌سازی»، علاوه بر هم‌اندیشی و هم‌افزایی مسئولان، پژوهشگران و اساتید اقتصادی بررسی موضوع راهبردی خروج از بنگاه‌داری و ادامه روند بنگاه‌سازی و ارائه راهکارها و رهیافت‌های جدید در این مقوله است.

در این همایش نقش نهادهای تأمین مالی در توسعه تولید، ظرفیت‌های موجود در اقتصاد ملی با تأکید بر روش‌ها و ابزارهای نوین برای تأمین مالی تولید، تکنولوژی‌های نوین در تسهیل تأمین مالی و توسعه کسب‌وکارهای تولیدی، مدیریت نقدینگی و ناترازی مالی برای تأمین مالی پایدار تولید مورد بحث و بررسی قرار می‌گیرد.

* ۹۰درصد تأمین مالی کشور توسط بانکها انجام می‌شود

ابوالفضل نجارزاده رییس شورای هماهنگی بانکها و مدیرعامل بانک ملی در همایش تأمین مالی تولید، از بنگاه‌داری به بنگاه‌سازی گفت: باتوجه به تأکید مقام معظم رهبری بر خروج از بنگاه‌داری این همایش برگزار شده است.

وی با بیان اینکه حضور‌ شخص‌ آقای دکتر قالیباف نشان از اهتمام مجلس به رفع موانع تولید و رونق اقتصادی دارد، گفت: ۹۰ درصد تأمین مالی کشور توسط بانکها انجام می‌شود. امروزه باید بانکها از بنگاه‌داری خارج شوند و نسبت به تأمین مالی بنگاه‌های تولیدی اقدام کنند. بیشتر املاک و بنگاه‌ها با رأی دادگاه و ناشی از رد دیون در اختیار بانکها قرار گرفته است.

انتهای پیام/+

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط ادراك خبر در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید