پنجشنبه, ۲۷ دی ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2025-01-16
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 284714 |
تاریخ انتشار : ۱۴ آذر ۱۴۰۳ - ۱۶:۵۶ |
2 بازدید
۰
می پسندم
ارسال به دوستان
پ

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، همایش روز بیمه درحالی با حضور رئیس جمهور و وزیر اقتصاد برگزار شد که اظهارات بیمه‌ای آقای پزشکیان خیلی به مذاق بیمه‌ها خوش نیامد.   مسعود پزشکیان رئیس جمهور در جمع بیمه‌ای‌ها در برج میلاد گفت: از نظر علمی چیزی که من از بیمه تکمیلی می‌فهمم، زیرمیزیِ رومیزی است. […]

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، همایش روز بیمه درحالی با حضور رئیس جمهور و وزیر اقتصاد برگزار شد که اظهارات بیمه‌ای آقای پزشکیان خیلی به مذاق بیمه‌ها خوش نیامد.

 

مسعود پزشکیان رئیس جمهور در جمع بیمه‌ای‌ها در برج میلاد گفت: از نظر علمی چیزی که من از بیمه تکمیلی می‌فهمم، زیرمیزیِ رومیزی است. بیمه تکمیلی چیزی است که در بیمه پایه وجود ندارد و اگر چنین باشد نمی‌توان اسم آن را تکمیلی گذاشت. همان عمل جراحی که در بیمارستان دولتی با هزینه ۱۰ میلیون انجام می‌شود در بیمارستان خصوصی با هزینه ۱۰۰ میلیون تومان انجام می‌شود، این‌طور قرارداد می‌بندیم و اسمش را تکمیلی می‌گذاریم.

عبدالناصر همتی وزیر امور اقتصادی و دارایی در واکنش به این جملات با تأکید بر اینکه بحث بیمه‌های تکمیلی بحث بسیار پیچیده‌ای است، گفت: بیمه‌های تکمیلی درمانی از اول برای هزینه‌های بیمارستانی طراحی شد، اما جذابیت آن یک‌باره بالا رفت و ۲۵ میلیون نفر اکنون تحت پوشش بیمه‌های تکمیلی هستند، بنابراین باید تمام ابعاد بررسی شود. نکاتی که ایشان فرمودند حتماً دوستان ما در بیمه مرکزی بررسی خواهند کرد ان‌شاءالله یک کاری می‌کنیم که رضایت ایشان (آقای رئیس جمهور) هم جلب شود.

پرویز خسروشاهی رئیس‌کل بیمه مرکزی هم دراین‌باره گفت: فکر کنم بحث ایشان بیشتر ناظر به این باشد که؛ بیمه پایه چرا اقلام را به بیمه تکمیلی می‌برد برای تأمین مالی؟ برخی از بیمه‌ها به‌جای اینکه در پوشش‌های پایه داروی ایکس را پوشش دهند به‌دلیل گران شدن قیمت دارو، آن را از بیمه پایه خارج  می‌کنند و به بیمه تکمیلی می‌برند، البته هم نظر آقای رئیس جمهور درست است هم دیدگاه ما.

خبرنگار تسنیم در همین ارتباط با برخی کارشناسان بیمه‌ای گفتگو کرد که اتفاقاً آنها هم نظر با رئیس جمهور بودند و این اظهارات را درباره بیمه تکمیلی درمان تأیید کردند. یکی از کارشناسان بیمه درمان که سالهاست در صنعت بیمه فعالیت می‌کند با تأیید این موضوع گفت: دغدغه آقای پزشکیان کاملاً درست است اما ریشه حل مشکلات در این بخش به نوع تعرفه‌بندی بیمه‌های خصوصی و دولتی برمی‌گردد.

او در توضیح این موضوع با تأکید بر اینکه باید تعرفه خصوصی و دولتی مورد بررسی قرار گیرد، گفت: تا زمانی که تعرفه دولتی و خصوصی داریم، این ماجرا (هزینه درمان در بیمارستان‌های دولتی و خصوصی) وجود خواهد داشت.

این کارشناس بیمه ضمن ابراز اینکه “در صنعت بیمه، بسته‌های مشخصی در این خصوص نداریم.” تصریح کرد: در دنیا مرز مشخصی بین بیمه‌های پایه و اجتماعی وجود دارد؛ بیمه تکمیلی نباید تعهدات بیمه پایه را پوشش دهد. این کار می‌تواند از طریق تعیین مرز  خدمات هزینه‌ای یا خدمتی در بیمه‌های پایه و تکمیلی انجام شود.

وی با اشاره به اینکه بسته‌های درمانی در بیمه‌های تکمیلی و پایه باید تفکیک شده باشند، ادامه داد: الآن ۲۵ میلیون بیمه‌گذار تکمیلی درمان داریم و هر نوع تغییری می‌تواند این گروه را تحت تأثیر قرار دهد.

او در پاسخ به این پرسش که “آیا اصلاحات در بیمه تکمیلی درمان نمی‌تواند منجر به افزایش جامعه تحت پوشش تکمیلی شود؟ آیا می‌توان راهی برای ۷۰ درصد از مردمی که بیمه تکمیلی ندارند، پیدا کرد؟” گفت: این‌که ۷۰ درصد جامعه بیمه تکمیلی درمان ندارند به درآمد و… وابسته نیست بلکه به‌دلیل این است که بیمه‌های تکمیلی در ایران وابسته به شغل تعریف شده‌اند و به همین دلیل هم افراد نمی‌توانند به‌صورت فردی و خانوادگی بیمه تکمیلی درمان خریداری کنند.

این کارشناس بیمه گفت: شاید با ورود آقای پزشکیان به بیمه تکمیلی درمان به‌زودی شاهد تغییراتی در بخش بیمه تکمیلی درمان باشیم؛ البته یکی دو سالی هست که بیمه‌های انفرادی و خانواده توسعه پیدا کرده ولی ترویج نشده‌اند و باید با توسعه این طرح‌ها و سایر طرح‌های گروهی غیروابسته به شغل گروه بزرگتری را پوشش بدهیم.

انتهای پیام/+

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط ادراك خبر در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید