به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، ماجرا از انتقاد یکی از غرفهداران بازار میوهوترهبار مرکزی تهران از قطعی ۳ روزه گاز در این بازار شروع شد. این فروشنده میوه و ترهبار اعلام کرد که پس از قطع گاز در بازار مرکزی، غرفهداران برای تأمین گرمایش به سوزاندن چوب و هرآنچه دم دستشان بود برای گرمایش […]
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، ماجرا از انتقاد یکی از غرفهداران بازار میوهوترهبار مرکزی تهران از قطعی ۳ روزه گاز در این بازار شروع شد.
این فروشنده میوه و ترهبار اعلام کرد که پس از قطع گاز در بازار مرکزی، غرفهداران برای تأمین گرمایش به سوزاندن چوب و هرآنچه دم دستشان بود برای گرمایش روی آوردهاند و از قطعی گاز گلایه شدیدی دارند.
بررسیهای تسنیم اما حکایت از واقعیت دیگری داشت؛ بهدنبال استفاده از انشعابات غیرمجاز از خطوط لوله گازرسانی شده به مغازههای بازار، و درست کردن مشغلهای سیار در فضای باز با گاز لوله کشی شده، اغلب غرفهها در روزهای اخیر که سرمای هوا در تهران بیشتر شده، اقدام به استفاده از بشکههایی با سوخت گاز لولهکشی شده اما در فضای باز، برای گرمایش محیط کاری خود کرده بودند که این مسئله موجب افزایش شدید مصرف گاز در آن منطقه شده بود.
از آنجایی که استفاده از این شیوه برای گرم کردن فضای باز در روزهای سرد پاییز و زمستان به هدررفت گاز با احجام بالا منتج میشود، شرکت گاز استان تهران با اطلاع از این روش مصرفی، به سراغ بازار مرکزی میوه و تره بار رفت و برابر اختیار قانونی، با قطع گاز از آنها خواست تا مشعلهای تعبیه کرده در فضای باز را جمعآوری کنند.
با جمعآوری این مشعلها و تعهدی که غرفهداران و مالکان میدان به شرکت گاز تهران دادند، گاز میدان مرکزی میوهوترهبار تهران از امروز مجددا وصل شد. بررسیهای تسنیم از شرکت گاز استان تهران نشان میدهد که بازرسان شرکت گاز، بهمنظور جلوگیری از مصارف غیربهینه که منجر به هدررفت گاز و فشار به شبکه گازرسانی در روزهای پرتقاضای زمستان میشود، ضمن بازرسی از مراکز اداری و تجاری، از هرگونه مصارف گاز برای گرم کردن محیطهای باز جلوگیری خواهند کرد و در صورت عدم همکاری، گاز آن مشترک تجاری یا اداری، تا زمان رفع مسئله، قطع خواهد شد.
انتهای پیام/