به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، قانون پولشویی در سال ۱۳۸۶ در ایران به تصویب رسید. این قانون در سال ۱۳۹۷ اصلاح شد و ضوابط جدیدی بهمنظور اجرایی شدن آن در نظر گرفته شد. آییننامه اجرایی این قانون در سال ۱۳۹۸ ابلاغ شد و در نهایت در زمان حاضر در تمام ادارات و بانکهای کشور […]
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، قانون پولشویی در سال ۱۳۸۶ در ایران به تصویب رسید. این قانون در سال ۱۳۹۷ اصلاح شد و ضوابط جدیدی بهمنظور اجرایی شدن آن در نظر گرفته شد. آییننامه اجرایی این قانون در سال ۱۳۹۸ ابلاغ شد و در نهایت در زمان حاضر در تمام ادارات و بانکهای کشور لازمالاجرا است.
براساس این قانون تنها میتوان برای هر کد ملی ۱۵ میلیون تومان کارت هدیه صادر کرد، با این حال یکی از موارد تخلف در پرونده فساد چای دبش، صدور ۹۵۰ میلیون تومان کارت هدیه توسط یک بانک برای این شرکت است. در روند بررسی این پرونده نیز دادگاه بهازای هر ۱۵ میلیون تومان کارت هدیهای که برای چای دبش صادر شده است تقاضای کد ملی کرده است و همین موضوع چالشی را برای بانک ایجاد کرد،
البته این موضوع تنها محدود به پرونده چای دبش نیست، بلکه بیشتر بانکها بهخصوص در برخی مواقع خاص از سال مانند عید با تقاضای مضاعف برای کارت هدیه مواجه میشوند و بسیاری از شرکتها تقاضای دریافت کارت هدیه بیش از رقم قانونی تعیینشده را دارند، با این حال بهنظر میرسد که بانکها گاهی برای حفظ مشتریان خود ریسک این تخلف را میپذیرند.
ثبت دو گزارش تخلف در ۱۴۰۰ و ۱۴۰۲ برای چای دبش
دارایی رئیس ادارهکل مبارزه با پولشویی بانک رفاه با بیان اینکه در سال ۱۴۰۰ گزارشی به بانک مرکزی در خصوص رفتار مشکوک چای دبش ارسال شده است، گفت: همچنین در سال ۱۴۰۲ نیز گزارش SDR برای چای دبش به ثبت رسید.
انتهای پیام/+