دوشنبه, ۱۸ فروردین ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | 2025-04-07
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 286161 |
تاریخ انتشار : ۲۲ آذر ۱۴۰۳ - ۱۶:۲۰ |
17 بازدید
۰
2
ارسال به دوستان
پ

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری تسنیم، محمد مخبر مشاور و دستیار رهبر معظم انقلاب در نشست هم‌اندیشی با جمعی از مدیران اندیشکده‌های برتر کشور، تمرکز بر مسئله‌یابی، حل مسئله و تصمیم‌سازی کارشناسانه برای مسئولان و دستگاه‌های اجرایی را از جمله وظایف مهم اندیشکده‌ها دانست و از آنها خواست کادرسازی و توانمندسازی نیروهای جوان و نخبه […]

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری تسنیم، محمد مخبر مشاور و دستیار رهبر معظم انقلاب در نشست هم‌اندیشی با جمعی از مدیران اندیشکده‌های برتر کشور، تمرکز بر مسئله‌یابی، حل مسئله و تصمیم‌سازی کارشناسانه برای مسئولان و دستگاه‌های اجرایی را از جمله وظایف مهم اندیشکده‌ها دانست و از آنها خواست کادرسازی و توانمندسازی نیروهای جوان و نخبه را نیز در دستورکار خود قرار دهند.

وی در این نشست که صبح امروز (پنجشنبه) برگزار شد، گفت: اندیشکده‌ها هم موتور جستجوی مسائل کشور و هم کانون‌های حل مسئله هستند.

دستیار رهبر معظم انقلاب هرگونه فاصله‌گیری دستگاه‌های اجرایی از نهادهای اندیشه‌ورز را باعث تصمیم‌گیری غلط خواند و تاکید کرد: متاسفانه هنوز سازوکار تعریف‌شده‌ای برای اتصال اندیشکده‌ها و کانون‌های فکر و ایده با مدیران دستگاه‌های اجرایی وجود ندارد که در این زمینه هم باید اقدام مقتضی صورت بگیرد.

مخبر مردم‌پایه‌بودن و نیروهای نخبه و جوان را از جمله مزیت‌های بزرگ نظام جمهوری اسلامی خواند و افزود: اندیشکده‌ها می‌بایست در زیست بوم فعالیت خود پرورش نیروی انسانی را هم در اولویت قرار دهند و در این مسیر از فرایند شناسایی تا تربیت نیرو و به‌کارگیری آن‌ها برنامه داشته باشند.

وی با تاکید بر اهمیت آینده‌پژوهی در کشور تصریح کرد: اندیشکده‌ها باید رصدخانه آینده ایران باشند و نقشه راه حرکت جمهوری اسلامی باید در همین کانون‌های اندیشه‌ورزی تدوین شود و روی میز مسئولان قرار بگیرد.

دستیار رهبر معظم انقلاب تخصصی‌شدن اندیشکده‌ها را نیز امری ضروری خواند و از آن‌ها خواست تا پایداری و استمرار خود را حفظ کنند و از پیگیری مداوم برنامه‌ها و ایده‌های خود غافل نشوند.

در این نشست دو ساعته حدود بیست نفر از مدیران اندیشکده‌های برتر کشور به ارائه تجارب، ایده‌ها و دغدغه‌های خود پرداختند. حکمرانی فناورانه، نوآوری نهادی، آینده‌پژوهی، حکمرانی فضای مجازی، سیاستگزاری مسائل فرهنگی، چالش ناترازی‌ها و آینده انرژی، دیپلماسی دیجیتال و مدیریت هوش مصنوعی از جمله موارد مطرح شده در این جلسه بودند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط ادراك خبر در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید