به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، رضا اکبری اظهار کرد: هدف این طرح، تقویت توان مدیریتی زیرساختهای جادهای، اولویتبندی علمی و فنی پروژههای تعمیر و نگهداری و بهبود کیفیت خدمات است. اجرا این برنامه از مهرماه امسال آغاز شده و تاکنون ۳۰ درصد از شبکه راههای شریانی و فرعی پایش شده است. وی این پروژه […]
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، رضا اکبری اظهار کرد: هدف این طرح، تقویت توان مدیریتی زیرساختهای جادهای، اولویتبندی علمی و فنی پروژههای تعمیر و نگهداری و بهبود کیفیت خدمات است. اجرا این برنامه از مهرماه امسال آغاز شده و تاکنون ۳۰ درصد از شبکه راههای شریانی و فرعی پایش شده است.
وی این پروژه را یکی از بزرگترین و تخصصیترین طرحهای مطالعاتی کشور دانست و گفت: وسعت اجرا، پیچیدگیهای تخصصی، و بهرهگیری از متخصصان و فناوران، این طرح را به یک دستاورد ملی تبدیل کرده است.
وی یادآور شد: اجرا این طرح مطابق با استانداردهای بینالمللی و با تصویربرداری پیشرفته از سال ۱۳۹۴ آغاز شده و تا سال ۱۴۰۳ بهعنوان یک محصول دانشبنیان با بهرهگیری از ظرفیتهای بومی توسعه خواهد یافت.
اکبری با تأکید بر اهمیت این رویکرد، افزود: این طرح بستری برای اجرا روشهای علمی و مبتنی بر داده، همسو با تحولات تکنولوژی فراهم میکند و نقش مهمی در بهبود مدیریت و نگهداری زیرساختهای جادهای ایفا خواهد کرد.
وی همچنین از برنامهریزی برای تحلیل دادههای پایششده و ارائه نتایج به دفاتر تخصصی و ادارات کل راهداری سراسر کشور جهت اجرا عملیات تعمیر و نگهداری خبر داد.
انتهای پیام/